O sută de ani Mitsubishi, sărbătoriți de MKD Professional


Istoria Mitsubishi datează de mai bine de 100 de ani, când un tânăr antreprenor, numit Yataro Iwasaki, a pus bazele unei afaceri pe cont propriu numită Tsukumo Shokai. În 1917, Mitsubishi a creat prima linie de producţie de automobile din Japonia, odată cu apariţia modelului A.

În prezent, compania Mitsubishi are reprezentanţe în peste 170 de ţări la nivel mondial. Din 1974, compania Mitsubishi a devenit un punct important pe piaţa din Europa, când a intrat cu modelul Lancer. Din acel moment a continuat ascensiunea companiei la nivel european şi, mai ales, în România.
În decembrie 2002 s-a produs un nou moment important în istoria Mitsubishi, când companiile de distribuţie din Europa au fuzionat, creând Mitsubishi Motors Europe.
În ceea ce priveşte logo-ul companiei, Iwasaki a dorit să implementeze emblema familiei sale, care conţinea trei diamante, şi cea a clanului Tosa, care conţinea trei frunze de stejar, Mitsubishi însemnând trei diamante în limba japoneză.

Pentru a răsplăti clienţii Mitsubishi pentru încrederea acordată, M Car Trading lansează o campanie aniversară menită să ofere o imagine specială celor mai importante trei modele din portofoliul mărcii – ASX, Outlander şi L200 – cu ocazia aniversării a 100 de ani de la apariţia pe piaţă a primului model de autoturism de serie Mitsubishi Model-A în anul 1917.

Special pentru această campanie, producătorii vor monta gratuit unele accesorii şi embleme aniversare pe cele trei modele din campanie, ce le vor diferenţia de cele existente pe piaţă.

ATENŢIE! Această campanie se aplică primelor 100 de maşini cumulate, din cele trei modele dedicate campaniei la nivel naţional!

Pentru mai multe detalii şi informaţii despre această campanie sunteţi aşteptaţi în showroom-ul Mitsubishi din Craiova, str. Calea Severinului, nr. 49, telefonic la 0799.01.37.37 / 0725.59.12.44 sau pe www.mkd.ro.

 

 Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 iulie 2017

Actualitate

» Politia Valcea face cercetari, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu caini spanzurati langa o padure
» A murit compozitorul Dumitru Lupu
» IGPR: Controale în Capitală și 17 județe, la firme bănuite de evaziune cu textile; prejudiciu – peste 3,7 milioane lei
» Cel mai dispreţuit bancher spaniol a fost găsit împuşcat. Era condamnat într-un uriaş scandal de corupţie
» ANSVSA a început o acțiune amplă de control, după apariția unor noi focare de pestă porcină în țările vecine
» Senatorul Florin Cîţu ii cere preşedintelui Iohannis să demareze proiectul prinvind Pactul pentru Infrastructură
» Budapesta da o lovitura majora exploatarilor de gaze din Marea Neagra: Ungaria vrea sa opreasca pe teritoriul ei o conducta care ar fi trebuit sa mearga pana in vestul Europei
» Cod galben de canicula pentru 16 judete din sudul si vestul tarii, temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade
» Dolarul a cazut pana la minumul ultimului an, iar bursele lumii au pus capat unei serii de zece zile de cresteri, in care au atins maxime istorice
» Circa 2.500 de consumatori de droguri au fost evaluati anul trecut de specialisti. Programul de asistenta poate inlocui pedeapsa cu inchisoarea
» Peste 100 de aeronave si peste 200 de piloti si parasutisti, sambata, la a noua editie a Bucharest International Air Show  

Dolj

» Doi bărbaţi au murit în maşina care îi luase la ocazie spre Craiova

Sport

» Fotbal / Liga I, ediția 2017/2018 – etapa a 2-a
» Fotbal / Mangia își ține elevii conectați la campionat

Top