10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajO sută de ani Mitsubishi, sărbătoriți de MKD Professional

O sută de ani Mitsubishi, sărbătoriți de MKD Professional


Istoria Mitsubishi datează de mai bine de 100 de ani, când un tânăr antreprenor, numit Yataro Iwasaki, a pus bazele unei afaceri pe cont propriu numită Tsukumo Shokai. În 1917, Mitsubishi a creat prima linie de producţie de automobile din Japonia, odată cu apariţia modelului A.

În prezent, compania Mitsubishi are reprezentanţe în peste 170 de ţări la nivel mondial. Din 1974, compania Mitsubishi a devenit un punct important pe piaţa din Europa, când a intrat cu modelul Lancer. Din acel moment a continuat ascensiunea companiei la nivel european şi, mai ales, în România.
În decembrie 2002 s-a produs un nou moment important în istoria Mitsubishi, când companiile de distribuţie din Europa au fuzionat, creând Mitsubishi Motors Europe.
În ceea ce priveşte logo-ul companiei, Iwasaki a dorit să implementeze emblema familiei sale, care conţinea trei diamante, şi cea a clanului Tosa, care conţinea trei frunze de stejar, Mitsubishi însemnând trei diamante în limba japoneză.

Pentru a răsplăti clienţii Mitsubishi pentru încrederea acordată, M Car Trading lansează o campanie aniversară menită să ofere o imagine specială celor mai importante trei modele din portofoliul mărcii – ASX, Outlander şi L200 – cu ocazia aniversării a 100 de ani de la apariţia pe piaţă a primului model de autoturism de serie Mitsubishi Model-A în anul 1917.

Special pentru această campanie, producătorii vor monta gratuit unele accesorii şi embleme aniversare pe cele trei modele din campanie, ce le vor diferenţia de cele existente pe piaţă.

ATENŢIE! Această campanie se aplică primelor 100 de maşini cumulate, din cele trei modele dedicate campaniei la nivel naţional!

Pentru mai multe detalii şi informaţii despre această campanie sunteţi aşteptaţi în showroom-ul Mitsubishi din Craiova, str. Calea Severinului, nr. 49, telefonic la 0799.01.37.37 / 0725.59.12.44 sau pe www.mkd.ro.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS