SECRETUL SĂNĂTĂȚII – APA ALCALINĂNu mai este un secret faptul că apa reprezintă unul dintre cele mai importante elemente care întrețin viața.
Numeroși medici sus­țin că sănătatea noastră și starea generală a organismului depind de apa pe care o consumăm, încât putem spune, parafrazând o vorbă celebră, că „Suntem apa pe care o bem“.
Otto Warburg, laureat în 1931 al premiului NOBEL pentru medicină, susține, în lucrarea sa „Metabolismul tumorilor“, că toate tipurile de cancer se dezvoltă în absența oxigenului și în condiții de aciditate. „Ţesuturile canceroase sunt țesuturi acide, în timp ce țesuturile sănătoase sunt alcaline. Chiar și în lupta împotriva unei boli atât de grave, precum cancerul, folosirea apei alcaline poate avea un efect pozitiv.“
Altă opinie este cea a dr. Sherry Rodgers, autor al „Detox or Die“ („Detoxifiați sau muriți“): „Apa alcalină curăță organismul de deșeuri acide. După evaluarea cu atenție a rezultatelor oamenilor care au băut apă după sfatul meu, la sute de persoane sunt convinsă că toxicitatea în formă de deșeuri acide este cauza principală a bolilor degenerative“.
De asemenea, dr. Theo­dore A. Baroody, autorul cărții „Alkalize or Die“ („Alcalinizați sau muriți“), susține că: „În realitate, nu contează numărul bolilor, ceea ce contează este că toate provin din aceeași cauză… multe deșeuri acide în corp!“.
William Kelly, autorul cărții „Cancer Cure“ („Vindecarea cancerului“), susține că: „Ionizatorul de apă care produce apa alcalină este unul dintre cele mai importante descoperiri din domeniul medicinei“. Ionizatorul de apă alcalină PH WATER este construit pe baza unei tehnologii japoneze. Acesta se conectează la robinet și separă apa în fracțiuni alcaline și acide, folosind un proces cunoscut sub numele de electroliză. Apa alcalină are un PH între 8,5-9,5 și este soluția practică, ideală, prin care celulele corpului primesc oxigen și sunt curățate de toxine și deșeuri ce conduc la aciditate în organism. În corpul uman, PH-ul este esențial, în special cel al sângelui. Limitele în care pH-ul sângelui este considerat normal sunt între 7,30 și 7,45, adică ușor alcalin. PH-ul sângelui este un indicator direct care arată cât oxigen este disponibil pentru celule, deci un PH ridicat aduce cât mai mult oxigen celulelor. De exemplu: sângele la un PH de 7,45 conține cu 65% mai mult oxigen decât PH-ul de 7,3. În general, starea de boală este asociată cu acizii, iar starea de sănătate cu bazele și mineralele alcaline. Ionizatoarele PH WATER produc apă cu PH între 2,5-11,5, aceasta fiind folosită și pentru gătit, curățenie, sterilizare, apă pentru bebeluși, scoaterea toxinelor și pesticidelor din alimente, ca tonifiant și aftershave, pentru prevenirea și tratarea bolilor degenerative, tratarea rănilor, eczemelor, escarelor, arsurilor solare, psoriazis etc.
Informații și deta­lii la numerele de tele­fon 0753.407.408/0729.212.861.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 20 octombrie 2017

Actualitate

» Promisiuni neonorate: Cum a abandonat brusc PSD Legea pensiilor

Publireportaj

» MABO Utilaje, partenerul fermierilor la prima ediţie AGRO Oltenia
» Noul BMW Seria 5 a fost prezentat în premieră la MHS Motors Craiova
» MAGNA CRAIOVA angajează
» Cataracta și degenerescența maculară vă afectează vederea?

Local

» Sărăcia a pus stăpânire pe comuna Greci
» Anunţ licitaţie publică al Primăriei Craiova
» Primăria Craiova organizează concurs pentru postul de consilier Serviciul Administrare şi monitorizare Transport Public Local şi Siguranţa Circulaţiei

Dolj

» Comercianții din piață taxați pentru modernizarea toaletelor
» ISU vrea să scape de imaginea de Bau-Bau în securitatea la incendiu
» Prinși spărgând bancomate de pe Calea București
» Întreruperi energie electrică de luni
» DISPOZIŢIA NR. 1776 – PRIMARUL MUNICIPIULUI CRAIOVA

Sport

» Meciuri la trei zile pentru voleibaliștii craioveni
» Campionatul Național de cros, în Bănie
» Luptători de K1 din România și Surinam se înfruntă la Multifuncțional
» Rami Hadar îi primește pe bănățeni cu un pivot nou – Sârbul Nemanja Aleksandrov, un mare plus pentru Craiova
» Beldeanu, supărat pe Băluță
» „Gică Popescu“ și FEFS, în slujba studenților

Bani & Afaceri

» Taxa de solidaritate de 2% bulversează mediul de afaceri

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Cum scapi de flatulenţă cu remedii naturiste
» Reţeta de weekend – Salată Cezar

Opinii

» Partid iubit, sunt fericit! Ia-mi 2% din salariu şi plăteşte-ţi copiii, soţiile, amantele şi naşii merituoşi!

Top