Trei noi branduri intră în Mercur Center

Autori


Mercur Center, cel mai modern centru comercial din Craiova, continuă să-și extindă portofoliul de branduri, prin deschiderea de noi magazine și spații de divertisment.
Brandul de încălțăminte Rizzoli, prezent în București, Brașov și Sibiu, va deschide în Mercur Center, pe 30 martie, primul său magazin din Oltenia. Cu o experiență de peste 50 de ani în producția de încălțăminte în Italia și continuată în România, în ultimii 20 de ani, Rizzoli se regăsește acum în marile lanțuri de magazine din Italia, Franța, Belgia, Germania, Anglia, Suedia și Canada.
Lista de opțiuni pentru cumpărături va fi extinsă în Mercur Center odată cu deschiderea, la începutul lunii aprilie, a magazinului Gloria Style, cu o gamă variată de produse: rochii de zi și de seară, genți sofisticate și pantofi de lux, costume de bărbați, cămăși, încălțăminte, accesorii business și pentru ocazii speciale, dar și haine casual.
Zona de divertisment va avea o nouă alternativă, din 1 aprilie, când va fi deschisă oficial sala de jocuri KM, cu echipamente de ultimă generație. Evenimentul de inaugurare va fi marcat de un concert Anna Lesko. Mercur Center devine astfel un reper pentru petrecerea timpului liber, oferind momente de relaxare de calitate în Craiova și la cinematograful cu șase săli digitale Inspire Cinema sau la Centrul Focus Fitness, dotat cu echipamente unice și instructori renumiți.
Restaurantele à la carte și fast-food, cu vedere panoramică asupra centrului orașului, vor fi reunite, din luna aprilie, sub brandul SKY CITY CENTER, oferind experiențe gastronomice pentru toate gusturile și exigențele. „Mercur Center va continua reconfigurarea și completarea mixului de chiriași, prin atragerea de branduri noi, unele în premieră pe piața din Craiova. Prin aceasta, dorim să menținem permanent gradul de satisfacție al clienților noștri și să oferim o experiență completă pentru cumpărături și petrecerea timpului liber“, a declarat Dumitru Răduț, director general al Mercur Center Craiova.
Evenimentele cu care Mercur Center și-a obișnuit deja clienții vor continua, pentru cei mici fiind deja pregătite Atelierele de LEGO, ce se vor desfășura sâmbătă, 25 martie, de la ora 17.00, la etajul 4 al centrului comercial. Vineri, 31 martie, de la ora 19.00, la parterul Mercur Center se va desfășura avanpremiera Galei MMA K1 Craiova 2017 – Proba Cântarului. Evenimentul va aduce în prim-plan luptători profesioniști, într-un spectacol plin de acțiune și dinamism, completat cu un recital Reyna Vox, însoțită de Trupa Freaks.
Pentru luna aprilie, Mercur Center a pregătit numeroase surprize plăcute clienților săi. Detalii despre toate evenimentele găsiți pe pagina de socializare a centrului comercial: facebook.com/mercurcentercraiova. La numai zece luni de la redeschidere, după un amplu proces de modernizare, care a inclus o investiție de peste 12 milioane de euro, Mercur Center și-a consolidat poziția pe piața locală, devenind un reper pentru comerțul modern, în centrul orașului. Este la modă să fii aici!


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 25 aprilie 2018

Publireportaj

» Comunicat de presă privind finalizarea derulării proiectului POR 2.1 A Microîntreprinderi
» Anunţ de presă privind finalizarea proiectului cu titlul “Achiziţii utilaje de construcţii în cadrul societăţii Cosrom Impex SRL”

Local

» Salarii cu zece zile întârziere pentru unii profesori din Mehedinţi
» Incendiu la SJU Slatina
» Şofer de 71 de ani, prins beat la volan

Dolj

» Şoferul care și-a tăiat maşina, la judecată
» Conferința de afaceri „Investitori în viitorul economiei locale“, la Craiova
» Ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Muzeul Olteniei
» Gunoiul piețarilor, deranjul locatarilor
» Primăria vrea fonduri europene pentru reabilitarea cișmelelor
» Rablele ocupă locurile de parcare din Craiova
» Poliţişti de la Secţia 2, acuzaţi că au bătut un scandalagiu
» Întreruperi energie electrică de mâine

Gorj

» Cursuri de prevenire a abuzurilor sexuale
» Zona Hurezani va beneficia permanent de un echipaj SMURD
» Edilul incompatibil de la Samarinești, menținut în funcție de instanța supremă
» ITM anchetează accidentul de rafting din Defileul Jiului
» Fermele de creştere a puilor de la Târgu Jiu se deschid pe 7 mai
» Demersuri pentru trecerea UM Sadu în subordinea Ministerului Apărării Naţionale
» Acord-cadru cu CAS pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă

Vâlcea

» O şoferiţă de 80 de ani a provocat un grav accident la Bârseşti

Sport

» Fotbal / Firmino, Mane și Salah i-au făcut „pilaf“! Liverpool a surclasat AS Roma în primul act
» Doljenii vor reabilitarea
» Pandurii dau piept cu Sportul Snagov
» Judoka de la „Trișcu“ s-au întors cu opt medalii de la Campionatele Școlare
» Bayern și Real promit spectacol
» Luaţi-vă revanşa cu Romanul!

Sanatate

» Românii mor de boli care pot fi prevenite

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top