10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMHS Motors, mai aproape de craioveni

MHS Motors, mai aproape de craioveni

Craiovenii au posibilitatea în acest weekend să afle mai multe despre una dintre mărcile auto de lux, BMW, graţie MHS Motors, reprezentanţa Craiova a Automobile Bavaria Group. Începând de vineri până duminică, la Electroputere Parc Mall, craiovenii vor putea vedea de aproape un astfel de autoturism şi vor putea afla detalii despre el de la reprezentanţii MHS Motors. Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, iar reprezentanţa Craiova a acesteia, MHS Motors, este una dintre cele mai dinamice din ţară. Creşterea spectaculoasă a vânzărilor în ultima perioadă, investiţiile făcute în showroomul situat la Pieleşti, strada Calea Bucuresti nr. 131/1, precum şi în service-ul situat în aceeaşi locaţie, toate acestea fac din MHS Motors Craiova un lider pe piaţa auto din întreaga Oltenie.
Reprezentanţii MHS Motors Craiova asigură nu doar consultanţă clienţilor care doresc să cumpere un autoturism, astfel încât aceştia să poată face cea mai bună alegere, dar oferă şi servicii postvânzare și oferte de service cu prețuri speciale pe tot parcursul anului, pentru a se asigura de faptul că gradul de satisfacţie al clienţilor este maxim. De asemenea, un aspect important îl reprezintă asigurarea unor servicii de bună calitate clienţilor care apelează la service. MHS Motors din Craiova deţine singurul service autorizat BMW din Oltenia care respectă toate standardele BMW în materie de procese de lucru, dotări, personal specializat şi certificat de producător.
Aşadar, craiovenii sunt aşteptaţi în acest weekend la Electroputere Parc Mall pentru o întâlnire cu BMW, oferită de MHS Motors Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS