Banca Transilvania, de 20 de ani parte a comunităţii din Craiova

Sucursala s-a mutat într-un nou sediu, pe strada Iancu Jianu, nr. 2, lângă Facultatea de Agronomie
Autori


 

Povestea de succes a Băncii Transilvania în comunitatea din Craiova a început acum 20 de ani, în martie 1997, cu 15 oameni în echipă. Acum, dintre clienţii băncii fac parte 67.000 de persoane fizice şi 7.500 de companii.
Patru persoane din echipa de la începutul poveştii în Craiova sunt şi acum la Banca Transilvania.
Sucursala Craiova este condusă de doamna Mihaela Ozunu, director, şi de domnul Doru Pătraşcu, în calitate de director regional. În 2016, sucursala s-a mutat într-un nou sediu, pe strada Iancu Jianu, nr. 2, lângă Facultatea de Agronomie.
Banca a continuat să se extindă în Craiova, astfel încât are acum 12 agenţii, cea mai nouă fiind deschisă chiar la începutul acestui an – Agenţia Mall Electroputere.
Cu una dintre cele mai extinse reţele de unităţi din ţară (peste 550 de sedii), Banca Transilvania, banca oamenilor întreprinzători, a devenit a doua bancă din România, în funcţie de active. Anul trecut, Banca Transilvania a fost desemnată de publicaţia internaţională Euromoney „Cea mai bună bancă din România“.
On-line, Banca Transilvania poate fi accesată pe site-ul oficial www.bancatransilvania.ro.


Comenteaza acum

Alte stiri

26 mai 2018

Incendiu într-un apartament din Craiova

Detașamentul 1 Pompieri Craiova intervine în acest moment pentru localizarea și lichidarea unui posibil incendiu în Craiova,pe strada C. București, bl B2, etajul 2. Când pompierii au ajuns la fața locului zona era plină de fum. În momentul ...

Sumarul ediției de duminică, 27 mai 2018

Top