12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAutoKappa – partenerul tău de drum lung

AutoKappa – partenerul tău de drum lung

AutoKappa este o companie auto, cu o experienţă de peste zece ani în domeniul tehnic, ce oferă conducătorilor auto servicii complete: magazine de piese şi accesorii auto şi concepte moderne de service. Înfiinţată în anul 2004 şi având ca principal domeniu de activitate comercializarea pieselor şi accesoriilor din import, AutoKappa şi-a extins gama de servicii, patru ani mai târziu, prin deschiderea primului service auto, în Bariera Vâlcii. De asemenea, din dorinţa de a face performanţă la un nivel înalt a creat AutoKappa Center, pe Centura de Nord a Craiovei, un service modern, cu o echipă formată din profesionişti: ingineri, mecanici, electricieni şi electronişti cu calificare tehnică europeană, o echipă bine informată şi mereu la curent cu inovaţiile şi noile tehnologii auto.
AutoKappa înseamnă performanţă prin servicii de calitate, rapiditate în diagnosticarea şi rezolvarea problemelor tehnice, precum şi accesibilitate la o gamă variată de produse la preţuri imbatabile. Este o reţetă de succes dezvoltată de compania auto şi în relaţia cu partenerii săi: Ak BMW, Ak Atelier şi Auto Check Center.

Atelier de cutii automate, service auto şi piese originale BMW

Partenerii AutoKappa aduc, în Craiova, un concept modern de service, dar şi facilitare în achiziţionarea pieselor de care aveţi nevoie pentru maşina dumneavoastră. În acest sens, Ak Bmw by AutoKappa furnizează piese şi accesorii originale BMW, noi şi second-hand. În plus, la Ak BMW va fi rezolvată orice problemă tehnică pe care o are BMW-ul dumneavoastră. Conceptul modern de service cutii automate este dezvoltat de Ak Atelier by AutoKappa. Acesta garantează repararea şi mentenanţa cutiilor de viteze automate europene, americane şi asiatice. Pentru a dispune de un service multimedia, cu servicii de top, preţuri corecte şi servicii rapide, AutoKappa vă pune la dispoziţie un service auto, care face parte din reţeaua internaţională Auto Check Center.
Clienţii AutoKappa be­neficiază de consultanţă gratuită, indiferent de serviciile la care apelează, de oferte personalizate şi servicii la vedere. Mai mult, din dorinţa de a oferi în continuare servicii performante şi profesioniste, AutoKappa vă asigură cosmetizare gratuită şi garanţie extinsă la manoperă. Printre beneficiile clienţilor AutoKappa se mai numără: asistenţa rutieră 24 de ore din 24 pe teritoriul României, catering auto (livrarea maşinii la domiciliu), demonstraţii tehnice gratuite şi maşină la schimb. „De-a lungul timpului am construit o relaţie solidă cu clienţii noştri, cărora le asigurăm confortul fizic şi mental printr-o atenţie deosebită pentru autoturismul lor. Nu susţinem că suntem cei mai buni, dar clienţii ne recomandă. Ei sunt aceia care ne-au votat «Cel mai bun service din Craiova» în 2016, în cadrul campaniei Best Of Craiova, proiect implementat de Alege TV“, a declarat Dan Gheorghe, manager AutoKappa.
Clienţii sunt informaţi permanent asupra promoţiilor, atât în centrele AutoKappa, cât şi on-line, pe paginile web ale companiei, dar şi pe reţelele de socializare. Pentru informaţii şi programări vă stau la dispoziţie centrele din str. Bariera Vâlcii, nr. 58, telefon: 0733 939 852 şi str. G-ral Ştefan Ispas, nr. 96A, telefon 0733 939 851. On-line puteţi consulta permanent ofertele AutoKappa pe paginile web: www.autokappa.ro, www.bmwcraiova.ro, ww.ateliercutiiautomate.ro şi pe facebook : AutoKappa şi BMW Craiova Shop by AutoKappa, iar pentru alte informaţii vă stă la dispoziţie adresa de e-mail: [email protected].
Alege AutoKappa şi te vei bucura de un serviciu profesionist pentru siguranţa ta!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS