11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajVino în Centrul Comercial Auchan Craiovița și fă cunoștință cu EA!

Vino în Centrul Comercial Auchan Craiovița și fă cunoștință cu EA!

Centrul Comercial Auchan Craiovița lansează invitația să facem cunoștință cu EA – femeia, primăvara și comunitatea, în perioada 8-18 martie!

Centrul Comercial Auchan Craiovița lansează o nouă provocare clienților, aceea de a o redescoperi pe EA, femeia, natura – care prinde din nou viață și comunitatea în care trăim.

8 Martie este ziua ei, este ziua în care celebrăm femeia și mama din viața noastră. Happy Team* le va surprinde pe doamne la cumpărături, va face cunoștință cu ele şi le va răsfăța cu un cadou-surpriză, inspiraţional, agenda lor personală „Momentul meu de bucurie“.

În zilele de sâmbătă, vom crea o atmosferă deosebită în care invitatul nostru surpriză, un prezentator plin de vioiciune, va întâmpina doamnele și va afla care le sunt pasiunile şi sursele de inspirație. Fiecare femeie se va delecta cu momente speciale petrecute în centrul comercial, iar fidelitatea îi va fi răsplătită prin oferirea unui cadou neașteptat.

Toți cei care ne vor trece pragul se vor putea bucura de o ambianță și un decor inedite, un loc special de veselie şi socializare.

Primăvara este momentul în care începem să credem din nou în minuni, renaștere și în noi începuturi, iar femeia este al cincilea anotimp!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:
https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

*Despre Happy Team

Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS