Studenții și antreprenorii craioveni, față în față în cadrul unui workshop de vânzări

Autori


 

Trustul de presă Media Sud, în parteneriat cu JCI Craiova, organizează pe 23 martie, începând cu ora 17.00, la Hotel Meliss din Craiova, un workshop pe tema „Vânzări și Marketing – tehnici și exemple practice“. La eveniment sunt invitați să participe studenți și antreprenori. Echipa de organizare își dorește, astfel, inițierea unui dialog între studenți și antreprenori.
În contextul unui sistem de educație care este considerat rupt de realitatea pieței, echipa de vânzări a trustului nostru, alături de invitații săi, își propune să creeze o punte între mediul educațional și cel de business, dar și să prezinte modele de vânzare și să informeze participanții asupra trendului din domeniu.
În calitate de speakeri, consultanții Media Sud, Petruța Iacob, Raluca Săcuianu, Andreea Drăgoianu și Mihai Deliu, dar și directorul de vânzări, Virginia Barbu, vor vorbi despre propriul stil de comunicare și vânzare și vor analiza punctual campanii locale de succes. Alături de ei, vor susține prezentări și Alexandru Ionicescu – reprezentant al Departamentului de Marketing, Imagine și Relații Internaționale al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“, Irina Butnariu – coordonator evenimente Event Fever, Adrian Cioc – vicepreședinte internship-uri plătite în străinătate din cadrul AIESEC Craiova și Loredana Iordache – director Resurse Umane Media Sud.
Workshopul va avea o durată de aproximativ două ore, la capătul cărora studenții și antreprenorii vor cunoaște mai multe despre tehnicile de vânzare, vor asculta exemple concrete și vor afla soluții de comunicare în campaniile de marketing.
Cei care doresc să participe pot completa formularul de înscriere pe pagina de Facebook a JCI Craiova: facebook.com/jcicraiova.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 martie 2018

A început Olimpiada Națională de Limba Germană la Craiova

  Olimpiada Națională de Limba Germană Modernă se va derula pentru prima dată la Craiova în perioada 23-29 martie 2018. La această competiție participă 192 de elevi din întreagă țară. Deschiderea festivă a olimpiadei a avut loc vineri, 23 ...
23 martie 2018

Craiova: Reţinut pentru furt din locuinţă

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova i-au identificat, ieri, pe autorii unui furt din locuinţă, în persoana a doi tineri, M. Ştefăniţă, de 22 de ani, din Breasta şi N.F, de 15 ani, din Pleniţa. Poliţiştii au fost sesizaţi, în

Sumarul ediției de duminică, 25 martie 2018

Top