15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCRAICAD, calitate și profesionalism în domeniul cadastrului și topografiei

CRAICAD, calitate și profesionalism în domeniul cadastrului și topografiei

Din 2012, de când deține autorizare ANCPI  pentru cadastru și topografie, Firma CRAICAD SRL a reușit să își creeze un portofoliu consistent ce cuprinde lucrări importante si de mare anvergura cat si servicii de cadastru pentru orice buzunar. Printre colaboratorii firmei se numără mai multe consilii locale din Dolj, precum Cârna, Poiana Mare, Cetate, dar și Mitropolia Oltenia, Lujan Construcții,o prestigioasa firma cu profil de constructii civile din Spania pentru care  CRAICAD SRL a realizat studii topografice pentru uzina Ford și servicii topografice pentru extinderea și reabilitarea rețelei de apă și canalizare a orașului Filiași. In prezent, Consiliul Local Malu Mare isi reactualizeaza Planul Urbanistic General pentru  satele  componente Malu Mare si Preajba, documentatie intocmita de catre firma CRAICAD SRL.
In ceea ce priveste managementul societatii, aceasta beneficiaza de experienta a doi specialisti in domeniul topografiei,cu experiență în lucrări de mare complexitate.
Directorul general, Cristian Florescu, spune că una dintre cele mai importante lucrări la care a luat parte, alături de directorul executiv din prezent, Marius Magerie, este  baza topografică necesară proiectării DN67C – Transalpina. De asemenea, la obiectivul de reabilitare a DN 6 Craiova-Filiasi cei doi au facut perte din aceeasi echipa. „La aceste proiecte, se adaugă numeroase alte lucrări la drumuri naționale și județene și o experiență aprofundată în domeniul consultanței topografice”, povestește Marius Magerie, care lucrează în domeniu de 14 ani și deține autorizatie ANCPI D categoria maximă, fiind printre putinii din Craiova.
CRAICAD realizează și verifică lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, geodeziei și cartografiei cu ajutorul unor ingineri specializați în domeniu și uzând de tehnologie modernă.
„Punem accent pe logistica de performanță, achiziționăm mereu echipamente de ultimă generație și suntem interesați constant de ce apare nou pe piață pentru că dorim să satisfacem cele mai înalte standarde. Mai mult, putem spune că politica de resurse umane reprezintă unul dintre punctele forte ale firmei noastre, am reușit să atragem cei mai buni specialiști și, prin ei, calitate. Avem un total de 22 de angajați în prezent si suntem in plina expansiune”, spune Cristian Florescu.
Printre serviciile oferite de CRAICAD se numără lucrări topografice, planuri de situație în vederea
obținerii PAC, PUD, PUZ, PUG sau a Certificatului de Urbanism, inventarierea parcelelor și tarlalelor din cadrul Comisiei Locale pentru Inventarierea  Terenurilor în Proiectul privind aplicarea Legii 165/2013, determinări GPS, cadastru edilitar-imobiliar și agricol, atestări terenuri, documentații tehnice cadastrale executate în vederea înscrierii în Cartea Funciară a bunurilor din Domeniul Public și Privat al UAT-urilor.
Reprezentanții CRAICAD  pot fi contactați la numerele de telefon 0351.421.185 / 0722.463.461/ 0251212789, pe adresa de email [email protected] sau la sediul aflat pe strada Simion Bărnuțiu, nr. 4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS