10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMagazine virtuale pentru investitorii în agricultură

Magazine virtuale pentru investitorii în agricultură

Comerţul on-line este, în prezent, unul dintre cele mai eficiente metode pentru persoanele care doresc să îşi dezvolte afaceri eficiente şi flexibile. Acest tip de comerţ a pătruns în toate domeniile, inclusiv în cele aparent mai tradiţionaliste, cum este cazul agriculturii. Investitorii în acest domeniu au de acum la dispoziţie două magazine on-line din care îşi pot procura cele necesare dezvoltării afacerilor lor.
Primul, seminteromania.ro, se constituie într-o platformă care pune la îndemâna celor interesaţi un loc sigur de unde se pot aproviziona cu seminţe de cea mai bună calitate. Pornind de la premisa că, în ceea ce priveşte cultivarea plantelor și legumelor, un rol esenţial îl are materialul săditor de calitate, magazinul seminteromania.ro are în portofoliu seminţe şi material de la cele mai apreciate firme, care oferă garanţie produselor. În acelaşi timp, magazinul se adresează şi producătorilor care vor produse de calitate şi încearcă să pătrundă pe pieţele de profil.
Cel de-al doilea magazin virtual, constructiisolare.ro, se adresează celor care doresc să îşi construiască solarii. Şi aici, materialele din care acestea sunt realizate reprezintă unul dintre lucrurile esenţiale care determină succesul afacerii. Magazinul on-line constructiisolare.ro oferă solarii de legume, răsaduri şi flori, de dimensiuni diferite (de la 10 m/4 m/2,6 m până la 24 m/4 m/2,6 m), cu accesorii de cea mai bună calitate (arcade zincate din import, special concepute pentru solarii, folie aditivată triplu stratificată cu protecție UV, minimum trei sezoane garanție, folie pentru uşi aditivată triplu stratificată, dintr-o singură bucată) și prețuri de la 1.500 de lei, transportul fiind, de asemenea, gratuit în lunile decembrie și ianuarie. Dacă alegeți să comandați un kit de solar, nu trebuie să vă faceți griji în privința montajului cu ajutorul unei echipe profesioniste, deoarece, pe baza schiței de montaj, acest lucru îl puteți face chiar dumneavoastră.
Tot aici se vine în ajutorul celor care nu au banii necesari și, prin colaborare cu Garanti Bank, am stabilit un sistem de rate foarte avantajos, cu avans și dobandă 0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS