16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

USR : partid nou, oameni noi

Uniunea Salvați România a reușit, în câteva luni, să ajungă o forță politică, cel mai recent sondaj de opinie creditând USR cu o intenție de vot de 19% la nivel național.

USR a pornit ca o mișcare la firul ierbii, de la cetățeni obișnuiți, care, nemaiputând vota cu celelalte partide, au devenit chiar ei schimbarea. Astăzi, USR are filiale în toate județele din România, a propus liste de candidați în toate circumscripțiile și poate să devină după alegeri al doilea partid politic ca importanță și pondere în Parlament.

USR Dolj este revoluția omului normal, sătul să fie furat, mințit și disprețuit tocmai de oamenii cărora le-a acordat încrederea prin vot. Ne-am înființat pentru a acoperi nevoia socială de reprezentare onestă.”, povestește Adrian Prisnel, președintele filialei Dolj a USR și candidatul care deschide lista pentru Camera Deputaților.

“În filiala Dolj am muncit foarte mult, am reușit să ne organizăm bine, să evităm greșelile mari, am reușit să propunem oameni curați și competenți pe listele de candidați la Cameră și la Senat. Cu resurse puține, am făcut o campanie consistentă, pozitivă, în tot județul, respectând toate regulile de campanie, ceea ce nu pot spune despre celelalte partide.

Pentru că am reușit să mobilizăm voluntari, pentru că am reușit să ne finanțăm fără a face compromisuri și pentru că am fost primiți cu simpatie în stradă, în Dolj sperăm la un scor bun, peste media națională.”

Credibilitate

“Când am mers prin sate, în această campanie, oamenii nici nu voiau să stea de vorbă cu noi, spunând că nu vor să mai audă de politicieni,” povestește Adrian Prisnel. “Abia când le spuneam că suntem un partid nou, de oameni noi, se deschideau și începeau să ne spună problemele lor de zi cu zi, ce-a mai furat unul ce-a mai mințit altul, și să se plângă de corupție și sărăcie.”

Vechile partide nu au reușit să creeze o societate meritocratică, onestă și incluzivă. O uriașă neîncredere le separă acum de societate: sondajele arată că românii au încredere în Parlament doar în proporție de 12%, iar în partide, de 6%. România are nevoie să fie reprezentată în parlament de oameni competenți, onești și care să fie dispuși să muncească pentru binele comun.

Mergeți la vot!

De ani buni ne plângem cu toții de clasa politică. Acum, USR a construit o alternativă la vechile partide, una care în București funcționează. USR este în prezent singurul partid care face opoziție reală față de majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul General și cele locale din Capitală.

Pentru a schimba ceva în Parlament, pentru a obliga și celelalte partide să se reformeze, pentru a schimba modul în care se face politică în România, votaţi pe 11 decembrie Uniunea Salvați România. Momentul este crucial, alegem între vechiul stil de a face politică și oameni noi, profesioniști care au construit de la zero o alternativă pentru scoaterea României din stagnare.

Pe 11 decembrie, alegerea între trecut și viitor este a dumneavostră! Nu staţi acasă!

COMANDAT DE PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMANIA Filiala Dolj, CUI MANDATAR FINANCIAR 11160072

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS