8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUn angajat Civitas, nominalizat la trofeul OSPA

Un angajat Civitas, nominalizat la trofeul OSPA

Anul acesta, unul dintre membrii echipei Civitas, Cristinel Olteanu, a fost nominalizat la trofeul OSPA (Outstanding Security Performance Awards – Trofeul pentru Excelență Profesională în Securitate)  pentru agenți de securitate, o distincție ce urmărește recunoașterea meritelor agenților de securitate care probează excelența profesională la cele mai înalte cote.

„Ne-a bucurat nominalizarea colegului nostru. Conform OSPA, trofeul se acordă unui agent de securitate care se dovedește a fi profund atașat muncii în securitatea privată, este entuziast și are inițiativă și care își demonstrează competența pe multiple planuri profesionale. Cristinel Olteanu corespunde acestui profil“, spun reprezentanții companiei Civitas, din care agentul nominalizat face parte de 5 ani. „Fără oameni bine pregătiți, care să respecte valorile noastre de bază, nu am fi putut ajunge unde ne aflăm astăzi, iar recunoașterea meritelor unui membru al echipei noastre înseamnă recunoașterea valorilor care susțin activitatea  Civitas“.

Angajatul Civitas a demonstrat, prin acțiunile sale, că își îndeplinește atribuțiile cu profesionalism și seriozitate și că este demn de premiul la care este nominalizat.

Prin oameni bine pregătiți și motivați, tehnologii avansate și proceduri aliniate standardelor internaționale, Civitas este promotorul soluțiilor integrate de securitate și siguranța vieții.

Toți cei peste 3.600 de agenți sunt calificați pentru a asigura eficacitate maximă și pentru a duce, astfel, mai departe, renumele uneia dintre cele mai puternice firme din domeniul securității: Civitas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS