12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajProiectul Mercur Center, nominalizat la cele mai importante evenimente din real-estate și arhitectură

Proiectul Mercur Center, nominalizat la cele mai importante evenimente din real-estate și arhitectură


Mercur Center, cel mai modern centru comercial din Craiova, a obținut două nominalizări în cadrul a două dintre cele mai importante evenimente pentru piața de real-estate și arhitectură din România. La numai patru luni de la redeschidere, după lucrările de modernizare desfășurate, proiectul Mercur Center a fost nominalizat la categoria Best Refurbishment of the Year, în cadrul evenimentului CIJ Awards Gala, ce se va desfășura pe 8 decembrie, în București. De asemenea, ca o reconfirmare a alegerii unei arhitecturi avangardiste care se îmbină armonios cu centrul unui oraș vibrant cum este Craiova, Mercur Center a fost proiectul nominalizat și în cadrul celei de-a 12-a ediții a Premiilor Bienalei Naționale de Arhitectură.

CIJ Awards Gala este unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul real-estate din România, ce premiază anual cele mai bune proiecte, tranzacții, companii și lideri ai pieței imobiliare.
În premieră, câștigătoarele fiecărei categorii vor participa în 2017 la CIJ Euro Awards, în care vor fi prezente proiectele de elită din alte opt țări europene. Selecția nominalizărilor pentru CIJ Awards Gala este una extrem de riguroasă, reflectând exigențele pieței internaționale în domeniu. „Sunt nominalizări care ne onorează și care vin să încununeze un proiect de modernizare reușit, reconstruit la cele mai înalte standarde internaționale și pregătit să facă față exigențelor în materie de modă și divertisment. Mercur Center este, fără îndoială, un proiect care a adus plusvaloare orașului, craiovenilor și celor care vizitează capitala Olteniei. Ne menținem promisiunea făcută la redeschidere, aceea de a deveni principala opțiune pentru cumpărături și pentru petrecerea timpului liber de calitate pentru întreaga familie. Permanent vom continua să îmbunătățim mixul de branduri și serviciile pe care le oferim clienților noștri“, a declarat Dumitru Răduț, director general Mercur Center.

Mercur Center este deținut în proporție de 93% de SIF Oltenia și a fost redeschis în iunie 2016, după o investiție de peste 12 milioane de euro în modernizarea și repoziționarea sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS