12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLemn de foc la promoție pentru căldura căminului, de la Lucalex

Lemn de foc la promoție pentru căldura căminului, de la Lucalex

În debutul sezonului rece, compania Lucalex vine în sprijinul craiovenilor cu oferte speciale la lemnul de foc și peleți. Deși perioada este una propice pentru creșterea tarifelor, reprezentanții Lucalex spun că satisfacția clienților este cea care le-a oferit stabilitate pe piață și, de aceea, este cea mai importantă. Compania marchează, cu această promoție, și deschiderea noului showroom, situat pe strada Râului, la numărul 432, deși craiovenii trebuie să știe că pot comanda și on-line. Există două produse în promoție: un sac de peleți de 15 kg, la prețul de 10,83 lei, și palet 1 metru ster de lemn de foc din esență tare (fag/stejar) tăiat la 30 cm și crăpat, la 267 lei, prețuri fără TVA. Peleții din lemn provin din presarea la rece, la o presiune foarte ridicată a rumegușului rezultat din prelucrarea lemnului în procesul de fabricare a mobilei. Au costuri mai mici de transport și sunt ușor de manipulat de utilizatorul casnic. În esență, peletul de lemn devine un înlocuitor viabil pentru diverșii combustibili fosili (gazul natural, petrolul, cărbunii) sau pentru lemnul de foc. Peleții conțin rumeguș recuperat din procesul de tăiere de cherestea, nu din coajă de copac. Astfel, pentru producerea peleților nu sunt necesare defrișări sau tăieri masive de pădure.

Oricine poate comanda on-line, 24 de ore din 24, la adresa http://www.cheresteacraiova.ro/produse/lemn-de-foc sau poate vizita  showroom-ul din Craiova, str. Râului, nr. 432. Calitatea și prețurile competitive sunt principalele atuuri datorită cărora Lucalex a reușit să stabilească relații de durată cu clienții săi și să-i păstreze pe termen lung ca parteneri. Indiferent dacă este vorba de un proiect de amploare sau un proiect mai mic, cei de la Lucalex dau asigurări că vor oferi cele mai bune servicii.

Clienți importanți în portofoliul Lucalex

Lucalex Cherestea Craiova este o companie specializată pe comercializarea de materiale de construcții din lemn de calitate superioară, dulapi, grinzi, șipci și lemn stratificat. Produsele au acte de proveniență a lemnului, pentru garanție și siguranță.  Firma dispune și de o ofertă de lemn prelucrat, precum terase, scări de interior, foișoare sau balansoare. Din cherestea selecționată și uscată artificial, Lucalex produce, în cadrul unui atelier performant, și o gamă variată de echipamente apicole.
Structura companiei, flexibilitatea și paleta diversă de produse și servicii ajută Lucalex să se adapteze mereu la cerințele pieței. În plus, există proceduri clare de lucru, ceea ce asigură un nivel înalt al calității. Cooperarea și lucrul în echipă sunt valorile care stau la temelia Lucalex.
Societatea oferă produse și servicii atât pentru persoane fizice, cât și juridice, și se poate mândri cu lucrări pentru clienți notabili. Lucalex a contribuit cu elemente realizate din lemn pentru a pune în evidență frumusețea naturală a Parcului Național „Nicolae Romanescu“ și a parcului din Calafat. De asemenea, a furnizat material lemnos pentru lucrările de la Aeroportul Internațional Craiova și de la Stadionul „Ion Oblemenco“.
Pentru o relație directă cu clienții și pentru un control sporit al calității serviciilor, Lucalex oferă consultanță specializată și dispune de flotă proprie pentru livrarea produselor.

Pentru mai multe informații, puteți accesa adresele:

http://www.cheresteacraiova.ro
https://www.facebook.com/cheresteacraiova.ro/?fref=ts

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS