12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPresa românească, la Biblioteca Judeţeană

Presa românească, la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Jude­țea­nă „Alexandru și Aristia Aman“ din Craiova vă in­vită, astăzi, la ora 11.00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu“, la evenimentul „Presa românească din comunitățile istorice afla­te în jurul granițelor României“.
În cadrul evenimentului vor avea loc: festivitatea de premiere a câştigătorilor concursu­lui „Tinere talente“ cu tema „Românii din co­mu­ni­tățile istorice“, pre­­­­­­­­­­­­­zentarea lucrărilor pre­­­­miate, discuţie pe te­­ma rolului tinerilor jur­­nalişti în dezvoltarea pre­sei de limba română în Republica Moldova şi Ser­bia.
La eveniment participă jurnalişti, formatori de opinie, cadre universitare, oameni de cultură, reprezentanţi ai mediului studenţesc, autorităţi locale şi factori decizionali din Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.
Portalul jurnalro­ma­­nesc.ro, dedicat ro­mâ­­nilor de pretutin­deni, a fost realizat în anul 2013, pe baza unui pro­iect finanţat de Departamentul Politici pen­tru Relaţia cu Româ­nii de Pretutindeni, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar premiile puse la dispoziţia celor trei jurnalişti câştigători au fost asigurate printr-un proiect finanţat de aceeaşi autoritate.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“ Craiova
E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS