16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCum să avem parte de Evenimente Ideale

Cum să avem parte de Evenimente Ideale


Firma Evenimente Ideale îşi merită cu prisosinţă numele. De peste șase ani dă tonul evenimentelor personalizate din Craiova și surprinde în permanență cu noutăți.
Fie că vorbim despre animatori și personaje de poveste – fachiri, oameni pe picioroange, mimi, zâne și ursitoare – sau despre show-uri explozive de dans, toate acestea personalizează și creează momente unice, ideale. Sunt momente pe care le putem avea la evenimentele noastre, apelând la specialiști în domeniu, precum cei de la Evenimente Ideale.
Un invitat va aprecia întotdeauna că între hore și diversele feluri de mâncare servite la o nuntă, s-a bucurat de un dans Charleston, cu o coregrafie bine pusă la punct, costume pe măsură și o notă comică, care să destindă atmosfera, iar un copil își va aminti toată viața că personajul de poveste Elsa i-a adus tortul de ziua lui și l-a îmbrățișat.
Echipa Evenimente Ideale o întâlnim peste tot, dar mereu altfel. La nunți, botezuri, lansări și concerte, festivaluri sau târguri și expoziții. Par o armată, dar la număr sunt doar vreo 30 de tineri talentați, toți studenți la actorie sau dansatori profesioniști. Împreună sunt o mare familie, unită de pasiunea pentru spectacol, bine sudată și organizată de Raluca Micu, managerul firmei.
Raluca a pus bazele uneia dintre cele mai apreciate și prospere afaceri din Craiova, urmându-și un vis din copilărie.
„Îmi plăcea să-mi imaginez personaje și apoi să le dau viață. Citeam povestea Cenușăresei, care mi-a plăcut și care m-a inspirat foarte mult și pentru câteva momente deveneam chiar Cenușăreasa, iar pantofii mamei deveneau adevărate încălțări de poveste“.
Fetița visătoare de acum ceva timp a devenit o femeie de succes azi, o persoană împlinită, care îmbină armonios munca și cu pasiunea și care dă viață și culoare evenimentelor craiovenilor, ghidându-se după sloganul: „Inspirația vine, dar trebuie să te găsească muncind“.
Animatori, închiriere de mascote și decoruri pentru colțul foto, fântâni de ciocolată sau baruri de fructe sculptate, sunt doar câteva servicii din paleta amplă oferită de Evenimente Ideale, despre care puteți citi mai pe larg pe site-ul oficial: www.evenimenteideale.ro. Tot acolo, găsiți informații și despre Căsuța Fermecată, un loc în care magia este la ea acasă și unde se organizează diverse ateliere și petreceri tematice, de la cei mai mici, până la vârsta majoratului.
Contact: Evenimente Ideale, str. Frații Golești, nr.  49, tel. 0765.205.767, www.evenimenteideale.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS