CJ Gorj marchează astăzi Ziua Mondială a Turismului

Autori


 

parcul central  poarta sarutului 039

Ziua Mondială a Turismului va fi marcată astăzi de către Consiliul Judeţean Gorj, printr-o serie de activități dedicate domeniului turistic, ce se vor derula la sediul Palatului Administrativ din Târgu Jiu.
Programul manifestărilor:
Ora 9.30, Sala Maură a Palatului administrativ – „Redescoperă gorjul turistic“. Participă: reprezentant al Autorității Naționale pentru Turism; reprezentanți ai Primăriilor și Consiliilor Locale din Gorj; reprezentanți ai GAL-urilor din Gorj; reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din Oltenia; Membri ai Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși“; investitori în turism; profesori și studenți ai Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu; Gorjul în contextul promovării turistice naționale și internaționale. Prezintă Raluca Anghel, director în cadrul Autorității Naționale pentru Turism; Grupurile de Acțiune Locală, soluție pentru accesarea fondurilor europene. Prezintă Gheorghe Epure, primar al localității Polovragi; Practicarea pescuitului sportiv, componentă esențială a dezvoltării turismului în județul Gorj. Prezintă Ștefan Popescu, președintele Asociației de Pescuit Sportiv din România; Brandul turistic al județului Gorj, provocări și alternative, programul și etapele de acțiune – prezintă prof. univ. dr. Liviu Neamțu – Universitatea „Constantin Brâncuși“ Târgu Jiu și Ovidiu Popescu – Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși“.
Ora 12.30, Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu – Concurs „Gorjul turistic“ realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj – participă echipe de elevi din școli și licee gorjene, de la clasele cu specializarea turism. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Gorj în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu, Serviciul Public Salvamont Gorj, Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu“ Gorj, Biblioteca Județeană „Christian Tell“, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși“, Palatul Copiilor din Târgu Jiu.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Un piroman terorizează locatarii unui bloc din Târgu Jiu

Un bărbat rămas deocamdată necunoscut a incendiat uşile mai multor apartamente dintr-un bloc din Târgu Jiu. Unul dintre proprietarii care a căzut victimă piromanului are şi dovezi în acest sens. Omul are o cameră de luat vederi la intrarea în

Sumarul ediției de marţi, 17 iulie 2018

Top