Resortul Plaza Lake, soluția ideală pentru relaxare și distracție

AutoriLiniște, relaxare, armonie cu natura, un loc perfect în care uiți de grijile de acasă și ai timp pentru tine însuți. Toate acestea definesc Resortul Plaza Lake. Este o oază de confort, un colț de pădure, cu parc atent îngrijit, situat la doar 25 km distanță de Craiova, în zona localității Rojiște. Lacul splendid, cu ponton și insulă, face ca acest loc să fie cu totul special. Pentru a ține stresul de zi cu zi cât mai departe, tot aici se poate beneficia de hidrobiciclete și bărcuțe, terenuri de tenis de câmp, terenuri de fotbal, de volei, ștranduri cu apă sărată, piscină interioară și SPA, grădină și livadă.

Reporter: Care sunt serviciile standard pe care le pune la dispoziție Resortul Plaza Lake?
Laura Gavrilă: Plaza Lake este destinația ideală pentru un sejur de relaxare, unde aerul proaspăt, peisajele de basm și confortul sunt nelipsite. Capacitatea hotelului este de 30 de camere, spațioase, cu vedere spre lac și pădure. Hotelul dispune de restaurant cu terasă și centru SPA, ideal pentru recuperarea tonusului.

R: Ce fel de evenimente se pot face la Plaza Lake?
L.G.: Se organizează evenimente numeroase, într-un cadru natural, splendid: team-buildinguri, evenimente corporate, lansări de produse, nunți, cununii, botezuri, petreceri aniversare și petreceri tematice.

R: De ce servicii beneficiază cei care vor să organizeze un astfel de eveniment?
L.G.: Am creat un concept special, Team Olympics, care cuprinde una-două nopți de cazare, foc de tabără, mâncare sănătoasă, cu prăjituri pregătite în casă, proțap cu pâine caldă și produse tradiționale. Se pot face o mulțime de activități constructive, relaxante, stimulative și amuzante în echipă.

Plaza Lake se adresează nu doar companiilor mari, ci și firmelor locale

R.: Cine poate beneficia de toate acestea?
L.G.: Oferta se adresează nu doar companiilor mari, care sunt oaspeții noștri obișnuiți, ci și firmelor locale, care doresc să construiască o echipă de succes. Toți cei care vor să îmbunătățească comunicarea între membrii echipei, să dezvolte încrederea de sine şi abilităţile de rezolvare a conflictelor și încurajează spiritul de leadership pot apela la serviciile noastre. Motivarea angajaţilor şi creşterea coeziunii de echipă sunt investiţiile cu cel mai înalt randament, mai ales în unele domenii cum ar fi serviciile și vânzările, unde starea de spirit a salariatului are efecte puternice asupra relaţiei cu clienţii şi, implicit, asupra cifrei de afaceri a companiei. Toate acestea vor fi puse în valoare de echipa noastră, care va asigura inclusiv coordonarea evenimentelor de acest gen.

Insulă special amenajată pentru cununii în aer liber

R.: Este locul ideal și pentru petrecerile de nuntă?
L.G.: Cu siguranță! La Plaza Lake avem un pavilion splendid, care se deschide către ponton. Pavilionul a fost recent renovat și este locația ideală pentru o nuntă ca-n basme. Ceea ce oferim diferit este insula special amenajată pentru cununii în aer liber. Se mai pot face rezervări de nunți pentru 2017. Punem la dispoziție numeroase facilități și reduceri pentru evenimentele de duminică, din post și pentru evenimentele mari.

R.: Care sunt celelalte locații în care se pot organiza evenimente, în afară de Resort Plaza Lake?
L.G.: În 2017 împlinim 25 de ani de organizare de evenimente, care ne-au adus multe bucurii. Am cunoscut oameni extraordinari și am încercat să mulțumim pe toată lumea. Ne-am propus să fim creativi, vizionari și să învățăm constant. Am început cu Plaza Park în 1992, la Plaza Lake am creat primul cort de evenimente în aer liber, în urmă cu șase ani, apoi am realizat Plaza Summer, locația ideală pentru evenimente.

R.: Ce planuri de viitor aveți pentru Resort Plaza Lake și nu numai?
L.G.: Ne dorim să extindem serviciile, prin crearea unor baze de tratament, kinetoterapie, stil de viață sănătos și detoxifiere, dispunând de o locație unică. De asemenea, dorim să construim o fermă a animalelor și un loc de joacă pentru bucuria copiilor, pe care îi invităm cu părinții, dar și în tabere de sport (tenis, înot și fotbal). Surpriza de anul viitor o reprezintă o sală de evenimente care încununează experiența noastră vastă în organizare de evenimente, „doctoratul“ nostru, cum ne place să spunem. Tot anul viitor vom moderniza hotelul din centrul Craiovei, care va deveni un designer boutique hotel dedicat oamenilor de afaceri și turiștilor din orașul nostru.

Detalii la: tel: 0760 239 365, facebook: Hotel Restaurant Spa Plaza Lake

#038;feature=youtu.be

Galerie foto


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 17 ianuarie 2018

Top