17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEnergie și profesionalism, formula ideală a echipei UNIC Imobiliare

Energie și profesionalism, formula ideală a echipei UNIC Imobiliare


Când s-a hotărât să deschidă o agenție imobiliară, Nicu Răduț și-a propus, de la început, să aducă un aer proaspăt pe piața craioveană. Și-a ales oameni cu care știa că poate construi o nouă perspectivă și le-a insuflat optimismul și încrederea în propriile forțe. Și-a dorit ca noii membri ai echipei UNIC să fie tineri și fără multă experiență, maleabili, ca să își asume mai ușor conceptele de la baza viziunii sale. Deschidere, sinceritate, dedicarea cauzei clientului au fost principalele valori care au stat la temelia UNIC.
Luca Dănilă, partener asociat, spune că, dacă un membru ar părăsi echipa, i-ar fi greu să se adapteze pieței muncii locale: „Oamenii care lucrează cu noi sunt obișnuiți cu felul nostru de a face lucrurile și cred că le-ar fi foarte greu să se integreze într-un alt mediu de lucru dacă ar pleca de aici“. Echipa UNIC este, după cum spune Eliza, coordonator relații clienți „ca mecanismul cu rotițe al unui ceas, una o împinge pe cealaltă. Ne ajutăm unii pe alții și ne completăm reciproc“.
Fiecare membru vorbește, fără să fie întrebat, despre atmosfera de la UNIC. Ana Maria, operator calculator, a mărturisit că tocmai climatul plăcut a fost primul care a făcut-o să rămână. „Îmi plac mult oamenii de aici, îmi place că nu simți presiune“. Andreea, unul dintre consultanții imobiliari, este convinsă că fără munca în echipă nu ar exista nici succesul, iar Roxana, colega sa de departament, apreciază foarte mult înțelegerea dintre colegi, dar și înțelegerea pe care o arată superiorii în cadrul firmei.
„Echipa este nemaipomenită“, spune Luca, „suntem prieteni și în afara jobului, toți de aici sunt speciali. Ne simțim foarte bine împreună, iar când vine cineva nou, suntem foarte deschiși, ca și când am primi un nou membru în familie“.
Nicu Răduț, manager UNIC Imobiliare, crede că reușita pornește de la oameni și subliniază contribuția fiecăruia la rezultatul final. „Suntem diferiți, fiecare special în felul său, asta ne face unici. Și prin aportul tuturor am ajuns aici“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS