Care sunt cele 3 secrete pentru a afla din timp de achiziţiile publice

Autori


Pentru a afla din timp de achiziţiile publice ce urmează să fie publicate de autorităţi poţi monitoriza cu ajutorul site-ului licitatia.ro cele 3 tipuri de anunţuri publicate de autorităţi pentru a anunţa din timp ce intenţii de achiziţii au.

Află care sunt cele 3 secrete pentru a află din timp de achiziţiile publice:

Planuri de achiziţii

Planul de achiziţie cuprinde totalitatea contractelor de achiziţie publică/acordurilor-cadru pe care autoritatea contractantă intenţionează să le atribuie în decursul anului următor.

Anunţuri de intenţie

Anunţul de intenţie este modalitate prin care o autoritate contractantă poate anunţa intenţia de a demara o procedura de achiziţie publică însă nu crează autorităţii contractante obligaţia de a efectua acea achiziţie publică.

Consultarea pieţei

Consultarea pieţei, un nou tip de anunţuri de achiziţii publice, a fost implementat pentru a da posibilitatea autorităţilor contractante de a organiza consultări cu piaţă înainte de a realiza o achiziţie şi invitării la consultare a autorităţilor publice, a experţilor independenţi şi a operatorilor economici.

Ce avantaje sunt dacă le urmăreşti din timp?

– Afli din timp ce planuri de achiziţii au instituţiile publice
– Ai mult mai mult timp pentru pregătirea ofertei
– Îţi poţi programa din timp resursele pentru participarea la licitaţii.

Toate cele 3 tipuri de anunţuri sunt monitorizate de către site-ul LICITAŢIA.RO şi sunt transmise zilnic abonaţilor săi prin e-mail, astfel încât clienţii să fie cei mai bine informaţii cu privire la oportunităţile noi ce apar în domeniul achiziţiilor publice.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 25 februarie 2018

Top