7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUNIC Imobiliare, compania construită pe un concept original

UNIC Imobiliare, compania construită pe un concept original

Cu fiecare nouă vizită la compania UNIC Imobiliare, viziunea asupra echipei și jobului perfect a celor de aici surprinde cu un ingredient nou. Conceptul care stă la baza succesului pentru cei care lucrează în cadrul companiei este mereu reîmprospătat și îmbunătățit. Organizați în departamente noi, cu sarcini bine trasate, cei din companie își întâmpină, din acest an, clienții cu o formulă cu totul nouă pe piața agențiilor imobiliare din Craiova.

Fiecare membru al echipei răspunde de o parte bine delimitată a procesului unei tranzacții, iar acest nou mecanism conduce la cele mai bune rezultate pentru client. „Mulți dintre cei care își caută o locuință nu înțeleg din prima rostul unei agenții imobiliare și pot fi reticenți. Uneori se întâmplă să aibă și experiențe nefericite cu unele agenții care vizează cu orice preț profitul, încheierea cât mai rapidă a tranzacției, iar asta îi face și mai reticenți. Dacă o companie imobiliară își face, însă, bine treaba, clientul va fi mulțumit și chiar va recomanda compania respectivă și altora. Pe noi asta ne interesează“, spune Nicu Răduț, managerul și generatorul de energie al echipei UNIC.

Nonconformist și pozitiv, indiferent de situație, Nicu și-a adus alături oameni la fel de deschiși și proactivi, care să schimbe modul de a gândi o afacere în domeniul imobiliarelor. Astfel, profitul căutat cu ardoare de toate agențiile a devenit un obiectiv indirect, care poate fi realizat numai dacă scopul principal, mulțumirea clientului, este îndeplinit. „Pe termen lung, nu o tranzacție grăbită îți va aduce succesul, ci înțelegerea clientului și munca depusă pentru ca el să fie mulțumit. Despre asta e vorba“. Echipa UNIC este construită strategic, pentru ca fiecare membru să contribuie pentru o eficiență cât mai mare. „Avem 11-12 oameni care fac acest motor pe care l-am proiectat să meargă la capacitate maximă. Sunt oameni care se ocupă de relațiile cu clienții, sunt consultanții în vânzări, este specialistul în creditare. Suntem o echipă unită, însă fiecare dintre noi are un spațiu bine delimitat, cu propriile sarcini și obiective“.

În următoarea perioadă, compania UNIC va fi prezentată printr-o serie de materiale menite să scoată în evidență modul în care o echipă tânără construiește succesul pe piața agențiilor imobiliare din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS