Aceasta este cea mai BUNĂ investiție. Apartamente NOI, FĂRĂ bănci și FĂRĂ credite. În rate direct la dezvoltator!

O companie de dezvoltare imobiliară din centrul țării, Maurer Imobiliare, s-a gândit cum poate să le ofere clienților săi posibilitatea achiziționării unei locuințe noi FĂRĂ a implica instituțiile bancare, comisioanele și birocrația specifice acestui domeniu rigid.

Așa a luat naștere oferta unică pe piață – apartamente în rate pe șapte ani, direct la dezvoltator. Cum funcționează această ofertă? Vii DOAR cu buletinul, îți alegi apartamentul, plătești un avans de 15% la semnarea antecontractului, iar după un an (atunci când faci recepția apartamentului) plătești un rest de 15% din suma totală. Restul de 70% se împarte în rate egale pentru 84 de luni.

De ce să alegi această investiție?

„Pentru clienții care nu au auzit de Maurer Imobiliare, ei bine, aud acum! Suntem cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României, iar proiectul Avantgarden3 Brașov este unic în țară. Aici s-au vândut și construit peste 3.000 de apartamente, formând un adevărat oraș. Tocmai pentru că vrem să ascultăm nevoile și dorințele clienților noștri am lansat acest produs – apartamente în rate pe șapte ani, direct la dezvoltator.
Știm că mulți potențiali clienți au renunțat la dorința achiziționării unui apartament din cauza lipsei fondurilor programului guvernamental Prima Casă, ori alții nu se încadrează la contractarea unui credit ipotecar – așa că această ofertă lansată de Maurer Imobiliare este perfectă“, spune Liviu Andrei, director de dezvoltare la Maurer Imobiliare.
Seriozitatea și corectitudinea au caracterizat întotdeauna compania Maurer Imobiliare, fiind singurul dezvoltator imobiliar care a avut PROFIT în timpul crizei economice.
„Sunt multe de spus despre această firmă și despre proiectele pe care le dezvoltă (trei la număr: două în Brașov – Avantgarden3 și Maurer Residence și unul în Sibiu – Avantgarden3 Sibiu), însă unul dintre cele mai importante ar fi acesta: ne respectăm întotdeauna promisiunile și avem grijă de clienții noștri și DUPĂ achiziționarea apartamentului“, continua acesta.

În concluzie, un apartament achiziționat într-unul din proiectele dezvoltate de Maurer Imobiliare este o investiție sigură – chiar dacă nu locuiți permanent în el, ci îl achiziționați doar ca și locuință de vacanță, îl puteți închiria ori în regim hotelier, ori închiriere clasică, cererea în zonă fiind mult mai mare decât oferta.
Mai multe detalii, dar și disponibilitatea apartamentelor le găsiți pe www.avantgarden3.ro, iar dacă doriți să aflați mai multe despre compania Maurer Imobiliare, site-ul www.maurerimobiliare.ro vă stă la dispoziție.

Dacă v-a plăcut produsul și proiectul, LIKE pe pagina de Facebook – www.facebook.com/Avantgarden3Brasov/


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 25 septembrie 2016

Top