16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajWolcar oferă noi servicii clienţilor săi

Wolcar oferă noi servicii clienţilor săi

WOLCAR este una dintre cele mai mari firme specializate în dezmembrări auto şi în vânzare de piese auto din judeţul Dolj.

Firma şi-a început activitatea în anul 2005 din dorinţa de a oferi clienţilor o gamă largă de piese provenite din dezmembrări (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini), însă şi-a diversificat activitatea în funcţie de necesităţile şi cerinţele pieţei din domeniul auto.

„WOLCAR dispune de echipamente de ultimă generaţie şi are un personal specializat, cu o experienţă vastă în domeniu. Azi punem la dispoziţie clienţilor un service autorizat şi un parc auto, pe lângă stocul generos de piese şi subansamble auto. Dotările tehnice existente ne permit să efectuăm reparaţii simultane pentru mai multe autovehicule“, a ţinut să precizeze Liviu Cioaba, administrator Wolcar.

Service-ul Wolcar este specializat în reparaţii mecanice şi electrice pentru autoturisme. Piesele auto disponibile spre vânzare includ componente electrice, elemente de caroserie, elemente de interior, sisteme de climatizare etc.

Avantajele de care beneficiază clienţii Wolcar sunt: livrarea rapidă a pieselor prin curierat, factură pentru piesele noi/second-hand, piesele second-hand sunt testate pe bancul de probă, 3 luni garanţie, garanţia returnării banilor în cazul unui retur.

Date de contact: Malu Mare – Aleea Bechetului nr. 5
               FB – Sc Wolcar Srl
               Site: http://vw-dezmembrari.ro
               Tel: 0766.243.333

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS