20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajO nouă staţie Ade Gas în Craiova

O nouă staţie Ade Gas în Craiova

Compania românească Ade Gas vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o nouă staţie GPL (gas petrolier lichefiat) deschisă în cartierul Craioviţa, pe bulevardul Oltenia, la intersecţia cu strada Tufănele. Rolul acestei investiţii realizate de compania Eurogenetic, unul dintre fondatorii Ade Gas, este de a fi mai aproape de cei care apelează la serviciile de calitate ale companiei Ade Gas, care este, în acest moment, unul dintre principalii jucători, cu capital 100% românesc și totodată, oltenesc, de pe piaţa GPL din Oltenia şi Muntenia.

Modernitatea – un concept de bază pentru Ade Gas

Staţia GPL din cartierul Craioviţa este bazată pe o organizare nouă şi pe conceptul de modernitate, un lucru deja firesc pentru această companie. Astfel, pe lângă ofertele privind alimentarea cu GPL, cei care aleg să apeleze la noua staţie Ade Gas pot beneficia de promoţiile de vară existente în magazinul aferent. Acestea includ bonusuri pentru alimentare care constau în produse precum: cafea, îngheţată, apă plată sau odorizant pentru maşină. Totodată, noua stație oferă protecţie pentru toţi cei care sunt nevoiţi să alimenteze atunci când condiţiile meteorologice se dovedesc nefavorabile.

În ultima vreme, nevoia de a comunica prin intermediul internetului a crescut foarte mult, drept urmare echipa Ade Gas a luat în considerare şi acest aspect. Astfel, un alt beneficiu al staţiei recent deschise este faptul că pune la dispoziţie posibilitatea conectării la reţeaua wi-fi, asigurând tot confortul de care clienții au nevoie.
Pe lângă ofertele tentante, compania dă dovadă de respect pentru tot ce înseamnă valorile şi principiile româneşti. Experţii din echipa Ade Gas efectuează studii de piaţă, stabilind un bun raport calitate-preţ.

Mândria de a fi român și oltean a echipei Ade Gas se concretizează prin logo-ul companie, ce include tricolorul românesc, și prin sloganul „Puterea perfectului simplu“. Mai mult decât atât, pe lângă oferirea unor preţuri corecte, compania este preocupată şi de investirea în societate, prin implicarea în mai multe campanii şi evenimente dedicate comunităţii şi prin sponsorizarea performanţei sportive la nivel local.

Fidelizarea clienţilor – o prioritate pentru Ade Gas

Ade Gas este o companie care a reuşit într-un timp scurt să devină unul din cei mai importanți jucători de pe piaţa de GPL din ţară. Totul se datorează atuurilor pe care această companie mizează, şi anume: comunicarea directă cu clientul şi fidelizarea acestuia, ca urmare a unui înalt nivel de management, dar şi a relaţiilor bazate pe încredere şi profesionalism.

Pentru că fidelizarea clienţilor reprezintă o prioritate pentru societatea Ade Gas, toţi cei care apelează frecvent la serviciile companiei vor primi în curând beneficii de fidelizare, pe baza cărora pot obţine anumite discounturi în magazinele stațiilor Ade Gas, precum și pentru alimentarea cu GPL. Această strategie, folosită de Ade Gas în implementarea celor mai moderne sisteme, este cu atât mai importantă cu cât printre clienţii care folosesc carburanţii societății se numără şi diverse companii care se ocupă de transportul mărfurilor şi persoanelor, în întreaga regiune a Olteniei şi Munteniei.

Prin brandul creat, începând cu anul 2010, de Ade Gas, se încearcă în permanenţă să se demonstreze clienţilor faptul că se pot baza totdeauna pe serviciile şi produsele acestei societăţi. Cei care au nevoie de consiliere pot oricând să adreseze întrebări personalului pe care îl găsesc în fiecare stație ce aparţine comapaniei.

GPL este un carburant de viitor

Dezvoltarea rapidă a tot ce înseamnă Ade Gas a fost posibilă datorită gazului petrolier lichefiat, folosit pe post de carburant pentru motoare cu ardere internă. Acesta reprezintă o alternativă accesibilă, care îi ajută pe şoferi să economisească mult, lucru dovedit de faptul că, în ultimii ani, instalaţiile GPL sunt o soluţie la care au început să apeleze din ce în ce mai mulţi posesori de autoturisme. Astfel, datorită preţului scăzut şi funcţiei importante în protejarea mediului înconjurător determinată de emisiile poluante reduse, GPL a devenit carburantul alternativ numărul unu în UE şi implicit în România.
Reprezentanţii Ade Gas spun că îşi permit să ofere unele dintre cele mai bune preţuri de pe piaţă şi datorită faptului că din ce în ce mai mulţi şoferi au realizat că gazul petrolier lichefiat este un carburant de viitor, care determină investiţii mult mai mici decât benzina sau motorina. Prin montarea unei instalaţii GPL auto se ajunge la o economie de aproximativ 50%, ceea ce are ca urmare amortizarea rapidă a investiţiei.
Planurile Ade Gas pentru perioada următoare

Deşi este o companie cu capital 100% românesc, Ade Gas nu numai că a reuşit să facă faţă concurenţei, ci probabil a devenit brandul numărul unu în Oltenia în ceea ce privește distribuția GPL. În România, Ade Gas numără peste 230 de stații GPL, dintre care, în prezent, peste 150 se găsesc în regiunea Oltenia, 36 fiind în Craiova și în zonele limitrofe ale orașului.

De asemenea, grupul Ade Gas este un important angajator, având în prezent mai mult de 400 de angajaţi. Societățile care formează acest grup au urmărit în permanenţă creşterea numărului locurilor de muncă la nivel local, prin angajarea unor persoane care locuiesc în zonele în care au fost dechise staţiile GPL. Totodată, Ade Gas nu se opreşte aici, Eurogenetic intenţionând ca până la sfârşitul anului 2016 să deschidă încă cinci staţii noi în Craiova. În plus, compania urmăreşte ca, începând cu toamna acestui an, să organizeze o nouă serie de promoții și concursuri cu premii adaptate nevoilor clienților care alimentează de la stațiile GPL.

Noua stație Ade Gas se găsește în cartierul Craiovița, pe bulevardul Oltenia, la intersecția cu strada Tufănele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS