15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOscar Downstream, 15 ani în furnizarea de motorină

Oscar Downstream, 15 ani în furnizarea de motorină

logo oscar downstream 4C c9.cdr

Pe 15 iunie, Oscar Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburanți din România dedicată companiilor, a aniversat 15 ani de la înființare.

Transport, logistică, agricultură, construcții sunt principalele domenii ce au acces la carburant prin sistemul clasic de distribuție al cardurilor de carburant Oscar Downstream în rețeaua proprie de 31 de statii DIESELpoint Access și prin cele 1500 de stații de incintă DIESELpoint instalate direct la client, la nivel național.

Cu un număr de peste 4.000 de colaboratori la nivel național pe toate liniile de business, Oscar Downstream este un partener de încredere al companiilor din toate domeniile, raspunzând prompt și eficient nevoilor de aprovizionare cu carburant ale acestora.

„Ne propunem să punem accentul pe servicii integrate și moderne, să fim cât mai aproape de partenerii noștri în identificarea de soluții prin care să le punem în practică ideile. ”
Pentru a susține promisiunea de calitate făcută clienților prin lanțul logistic integrat, compania a  investit în ultimii 3 ani 30 de milioane de euro în proiecte de dezvoltare a unei infrastructuri logistice moderne, ce include o capacitate de stocare proprie de 50.000mc (4 depozite greenfield din totalul celor 9 depozite) și o flotă de 48 autocisterne.

Pe zona de Vest a fost inaugurat în 2015 depozitul de la Zădăreni (Arad), o investiție greenfield, ce deservește tot vestul tării alături de depozitul de la Oradea. Oltenia este la rândul ei susținută de depozitul propriu de la Craiova. Acestea reprezintă un punct de aprovizionare modern și eficient atât pentru rețeaua de stații și stațiile de incintă cât și pentru clienții en-gross. Structura logistică în zonă este completată de alte două depozite, investiție greenfield, din zona centrală (Ocna Mureș, jud. Alba  și Șercaia, jud Brașov).

“În cei 15 ani de activitate, prin evoluția afacerilor pe care le conduc, clienții ne-au dat cele mai prețioase lecții despre cum să ne comportăm astfel încât să reușim să le satisfacem cele mai exigente nevoi, iar pentru asta dorim să le mulțumim.”

„Pentru 2016 ne concentrăm în continuare pe segmentul B2B. Obiectivul este să ne menținem poziția de lider de piață pe segmentul stațiilor de incintă și să depășim 2.000 de unități instalate. In curând vom propune un nou serviciu integrat cu care sperăm să satisfacem cele mai exigente nevoi și care îmbină avantajul costurilor reduse, oferit de stațiile de incintă cu beneficiile unui control riguros al alimentărilor oferit de sistemul de carduri de carburant.

Pe termen mediu, urmărim ca în 2018 să ajungem la 800.000 tone vândute pe an. Planurile de viitor sunt foarte ambițioase, pasul așteptat de toată lumea fiind intrarea pe piața de Retail. Ne propunem ca în curând să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat și promovat în B2B.

Având în vedere investițiile în logistică, ne propunem o cotă de piață ambițioasă în următorii ani, atât prin dezvoltări greenfield cât și prin preluarea de stații white și de ce nu a unui jucător prezent. ”
declară reprezentantii companiei.

Despre reţeaua de stații Oscar Dowsntream – DIESELpoint Access

Alimentările pe bază de card în rețeaua de stații Oscar Downstream – DIESELpoint Access se adresează în special transportatorilor care tranzitează principalele rute comerciale. Rețeaua a fost construită și se dezvoltă punând accent pe nevoia șoferului profesionist, atât a celor naționali, cât și a celor internaționali care pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziționate la un preț competitiv pentru derularea în condiții optime a activității. Parteneriatele dezvoltate, extind accesul în rețeaua Oscar Downstream și pentru posesorii de carduri DKV și Eurowag.
Despre stațiile de incintă DIESELpoint
Serviciul de alimentare prin stații de incintă (DIESELpoint) se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată stația. Este un serviciu integrat ce include: alimentare cu motorină prin intermediul stațiilor de incintă oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic și mentenanță incluse; aprovizionare prin intermediul flotei Oscar Downstream, din cele 9 depozite răspândite la nivel național; sistem de gestiune a stațiilor de incintă și consultanță în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea clientului.

www.oscars.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS