16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajC.A.R. Casa Banilor: „Punem accentul pe economisire“

C.A.R. Casa Banilor: „Punem accentul pe economisire“

casa banilor articol

C.A.R. Casa Banilor împlineşte anul acesta şase ani de la înfiinţare, bucurându-se de un număr de aproximativ 500 de membri. Mai multe detalii despre cum funcţionează C.A.R. Casa Banilor şi care este reţeta ce a dus la creşterea continuă a numărului de membri ne spune președintele Adrian Ristea.
Reporter: Care sunt avantajele de care se bucură cei care aleg C.A.R. Casa Banilor?
Adrian Ristea: În primul rând, trebuie să menţionăm dobânda pentru economii (fondul social), care este de 6%, în acest an, fiind neimpozabilă, conform Legii 122/96. Această dobândă este precizată încă de la începutul anului, astfel încât oamenii să ştie exact la ce să se aştepte. În al doilea rând, trebuie să precizăm faptul că toţi cei care îşi depun economiile la noi nu sunt simpli clienţi, ci sunt membri, având dreptul de a-şi exprima opiniile și a participa la luarea deciziilor în conferinţa anuală a membrilor.
R.: Cum aţi reuşit să creşteţi numărul membrilor până în prezent?
A.R.: Am reuşit să ne creăm o bună reputaţie datorită corectitudinii și sprijinului real acordat membrilor noștri. Întotdeauna ne-am ghidat după principiul „o persoană mulțumită ne va recomanda și altora“. Punem accent pe siguranța fondurilor membrilor, împrumuturile sunt în medie de 5.000 de lei (maximum 20.000) și se acordă numai cu giranți, iar personalul nostru are o bună experiență în domeniul creditării. C.A.R. Casa Banilor este ca o mare familie și avem grijă de membrii noştri. De doi ani încoace le oferim clienților cadouri de Craciun.
R.: Acordaţi şi alte beneficii?
A.R.: Bineînţeles! Fondul de deces este un alt avantaj de care beneficiază membrii C.A.R. Casa Banilor. Acesta se acordă în cazul decesului membrului CAR sau al membrilor familiei acestuia. Un lucru e sigur: se primesc mai mulți bani decât se depun deoarece este un sistem de întrajutorare.
R.: Care sunt planurile pentru următoarea perioadă?
A.R.: Dorim să-i încurajăm pe tineri să economisească. În ultima vreme, oamenii au devenit din ce în ce mai chibzuiţi şi preocupaţi de investiţia în viitorul lor, iar acest lucru ne bucură. Faţă de anul trecut, rata economisirii a crescut cu mai bine de 12%, iar scopul nostru este să ajutăm persoanele de peste 18 ani să economisească, avantajos și în siguranță..

Ne găsiți în Craiova, str. Împaratul Traian, nr. 2 (fostă Siloz), telefon 0351.421.946 și pe site-ul www.car-casabanilor.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS