Mâncare, muzică şi voie bună la POPAS GRAN SYM

Autori


Popas Gran Sym este locaţia ideală în care vă puteţi bucura de o cafea plină de savoare, puteţi începe ziua cu un mic dejun copios sau savura un prânz delicios şi servi o cină pe cinste.

Pe terasă puteti savura mici şi bere la halbă, iar în fiecare zi de vineri şi sâmbătă, de la ora 19:00 formaţia Rytmyc Craiova vă încântă cu muzică live. Popas Gran Sym serveşte şi meniul zile la doar 10 lei şi vă pune la dispoziţie şi parcare privată.

Popasul este situat pe str. Caracal nr. 35 (lângă Oltenia Garden). Popas Gran Sym – Cele mai bune servicii și cea mai bună calitate a produselor!


Comenteaza acum

Alte stiri

31 august 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Vă aflați în compania unei persoane de a cărei moralitate vă cam îndoiți. Nu doriți ca reputaţia dumneavoastră să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stați deoparte, tăcut, suspicios, aşteptând să ...
24 august 2018

Horoscopul de weekend

Berbec În prima parte a săptămânii, cariera şi poziţia socială sunt preocupările dominante. Este o perioadă de mari răscoliri, fiind posibile turnuri ale unor situații considerate până nu demult sigure și confortabile. Puteţi obţine favoruri sau ...

Sumarul ediției de duminică, 23 septembrie 2018

Top