16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajL'Art Sublime face înscrieri pentru cursul de machiaj

L’Art Sublime face înscrieri pentru cursul de machiaj

Atelierul şi Şcoala de Machiaj L’Art Sublime face înscrieri pentru cursul de machiaj.
L’Art Sublime oferă toate tipurile de machiaje, naturale de zi, de seară sau de mireasă, atât pentru doamnele şi domnişoarele care vor să strălucească la cele mai importante evenimente din viaţa lor, cât şi pentru cele care vor să înveţe cele mai importante tehnici de machiaj.
Şcoala de machiaj L’Art Sublime foloseşte produse profesionale de cea mai bună calitate. „L’Art Sublime -Atelier şi Şcoală de Machiaj va oferă o gamă variată de cursuri individuale de machiaj și automachiaj, având doi traineri: Suzana Petre și Oana Zăvă, care sunt gata să vă învețe tainele machiajului. Vă puteţi înscrie oricând, întrucât este un curs individual, cursurile desfășurându-se în permanenţă! De asemenea, atelierul vă stă la dispoziţie cu trei make-up artişti gata să vă onoreze programările“, a spus Suzana Petre, fondatorul Şcolii de Machiaj L’Art Sublime.
Aici poţi învăţa în cadrul cursului de automakeup să îţi evidențiezi singură trăsăturile, însă înveţi şi despre stilizarea sprâncenelor. Cursul poate cuprinde atâtea şedinţe câte doreşte clienta. Şcoala de machiaj L’Art Sublime te aşteaptă să înveţi să faci cele mai spectaculoase machiaje în cadrul cursului de bază şi iniţiere care poate să dureze până la două luni.
Pentru servicii impecabile şi rezultate spectaculoase, L’Art Sublime Atelier şi Școală de machiaj este prima ta alegere!
Programări și înscrieri se pot face la numărul de telefon 0767.251.727 sau 0735.732.638.
Detalii cursuri aici : http://www.suzanapetre.ro/baza_complet/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS