7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCampanie de prevenţie a bolilor tiroidiene

Campanie de prevenţie a bolilor tiroidiene

România este o ţară cu deficit de iod, iar în rândul populaţiei se găsesc foarte mulţi oameni cu guşă endemică, aproape 20-30% din populaţie. Cancerul tiroidian este destul de frecvent întâlnit în cazul guşilor nodulare (mai ales în guşile uninodulare) de aceea este foarte importantă prevenţia în rândul populaţiei.

Informaţii utile legate de tiroidă

O serie de procese fiziologice importante depind în buna lor desfăşurare de o concentraţie normală a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, creşterea organismului, maturarea osoasă, producţia de căldură, contractilitatea muşchiului cardiac, activitatea neuro-musculară, producţia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinală, metabolismul lipidic şi al hidraţilor de carbon.

Orice modificare a funcţiei tiroidei atrage după sine dezechilibre în producţia hormonală hipertiroidie (scădere) sau hipertiroidie (creştere) şi va afecta întreg organismul, prin apariţia unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, până când, în sfârşit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constată că întreg cortegiul de suferinţe are drept cauza alterarea funcţiei tiroidiene.

Detalii campanie

Gral Medical susţine pacienţii care doresc un control anual, prin desfăşurarea campaniei naţionale “Vino cu PAPIONUL la control” în perioada 26.10.2015 – 30.11.2015.

Fiecare pacient poate beneficia promoţional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 60%) , suplimentar se oferă o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfăşoară în 7 oraşe (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova). Programări şi detalii suplimentare se pot obţine la:

Clinica OncoFort, str. Brestei, nr.1 Tel: 0351.442.419

Laborator Craiova, str. Nicolae Titulescu, nr. 8. Tel: 0727.727.113.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS