8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPunct final al proiectului "Eficientizarea serviciilor furnizate către cetăţeni prin utilizarea instrumentelor moderne TIC"

Punct final al proiectului „Eficientizarea serviciilor furnizate către cetăţeni prin utilizarea instrumentelor moderne TIC”

Conferinţa de închidere a proiectului „Eficientizarea serviciilor furnizate către cetăţeni prin utilizarea instrumentelor moderne TIC” (servicii de tip self-service), la care au participat 41 de persoane, a avut loc pe 30 iunie.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj beneficiara proiectului a implementat, începând cu data de 6 ianuarie 2014, acest proiect: „Eficientizarea serviciilor furnizate către cetăţeni prin utilizarea instrumentelor moderne TIC(servicii de tip “self-service”)”. Partenerii de implementare sunt: SC SIVECO ROMÂNIA SA şi BV McCann Romania.
Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 18 luni şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni!; Axa prioritară 4 – Modernizarea serviciului public de ocupare; Domeniul major de intervenţie 4.1 – Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare.
Prin acest proiect a fost dezvoltat și implementat un sistem informatic și o platformă online accesibilă pe computere și dispozitive mobile, care va facilita accesul cetăţenilor la informații disponibile în cadrul agențiilor de ocupare a forței de muncă din Gorj, Dolj, Vâlcea şi Teleorman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS