24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLitoralul bulgăresc, alternativa de sezon

Litoralul bulgăresc, alternativa de sezon

 

Staţiunile de la malul Marii Negre din Bulgaria au devenit destinaţiile de vacantă preferate de mulţi turişti datorită preţurilor accesibile, plajelor curate şi frumos amenajate, a peisajelor şi a diversităţii activităţilor disponibile. Litoralul Bulgariei oferă de toate pentru turiştii tineri, pentru familii, pentru cei în căutare de relaxare sau distracţie la malul mării. Iată câteva dintre cele mai populare staţiuni de pe malurile bulgăreşti.

Nisipurile de aur

Poza nisipurile de aur

Nisipurile de aur este una dintre cele mai bine cunoscute destinaţii de vacanţă din Bulgaria. Farmecul staţiunii, după cum îi spune şi numele, este dat de plajele lungi (30 km) şi late (100 m) cu nisip fin auriu, apă albastră şi multitudinea de activităţi disponibile. Alege să-ţi petreci vacanţă 2015 în staţiunea Nisipurile de aur.

Balcik

Balcic

Balcik este un orăşel-staţiune pitoresc, în partea nordică a litoralului bulgăresc. Are plaje înguste şi este un loc intim, perfect pentru cei care caută relaxarea în vacanţă. Aici există Palatul din Balcik – reşedinţa de vacanţă a Reginei Maria şi Grădinile Botanice Balcik de o frumuseţe rară, care sunt o atracţie foarte populară.

Sf. Constantin şi Elena

Constantin_elena

Staţiunea Sf. Constantin şi Elena este inedită datorită faptului că, pe lângă malurile Mării Negre, staţiunea mai oferă izvoare şi băi cu ape minerale şi ape termale. Este cea mai veche staţiune a Bulgariei, are o mulţime de parcuri mari unde te poţi relaxa şi plaje ideale pentru o vacanţă de vis. Alege un concediu în staţiunea Sf. Constantin şi Elena.

Albena

albena

Albena este considerată cea mai frumoasă staţiune de pe litoralul bulgăresc. Este o destinaţie într-o continuă modernizare, cu o multitudine de hoteluri elegante, cu plaje minunate şi peisaje aproape incredibile. Staţiunea Albena este construită că un mic orăşel şi majoritatea locurilor de cazare sunt chiar pe plajă.

Sunny Beach

sunny_beach

Tinerii cu siguranţă vor preferă staţiunea Sunny Beach din Bulgaria la vară. Această destinaţie de vacanţă oferă multe oportunităţi celor care caută distracţie. Fiind una dintre cele mai mari staţiuni din Bulgaria, pe lângă plaje însorite şi apă cristalină, Sunny Beach mai este faimoasa şi pentru parcurile sale de distracţii şi acvatice, barurile şi cluburile de noapte.

Pomorie

Pomorie

Pentru cei care vor o vacanţă departe de zgomot şi agitaţie, elegantă staţiune Pomorie oferă un cadru relaxant vacanţei tale la mare. Acest oraş-staţiune face parte din peninsula Burgas Bay şi îşi are rădăcinile aici încă din antichitate, oferind peisaje superbe şi condiţii foarte bune de cazare.

Obzor

Obzor

Obzor are originile în Grecia antică şi a păstrat câteva dintre bogăţiile acelei perioade, sub formă de obiective turistice. Staţiunea bulgărească Obzor este situată într-o zona liniştită, ideală pentru familii, cu plaje curate, frumos amenajate şi oferte moderne de cazare.
Alege să-ţi petreci vara în staţiunile de la Marea Neagră din Bulgaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS