10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCopiii, aşteptaţi la magazinul STYLE AFFAIRS Image Store & more

Copiii, aşteptaţi la magazinul STYLE AFFAIRS Image Store & more

publireportaj

Magazinul STYLE AFFAIRS Image Store & more, situat în Craiova, pe strada Eugeniu Carada, nr. 14B, organizează trei zile de vis pentru micuţii din Bănie, şi nu numai. Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, începând de sâmbătă, 30 mai – până luni, 1 iunie, între orele 11.00 și 19.00, magazinul îi sărbătoreşte pe piticii din Craiova, pentru care au pregătit ceva cu totul şi cu totul special. Evenimentul fashion este dedicat copiilor de la 3 luni la 12 ani, iar magazinul va pune la dispoziţie haine şi accesorii de renume, cu jucării pe măsură, gustări delicioase, dar sănătoase, şi multe alte surprize.
STYLE AFFAIRS Image Store & more este primul Concept Store din Craiova cu creaţii 100% româneşti, aparţinând mai multor tineri designeri, haine&accesorii pentru femei şi bărbaţi, dar şi articole home decor.
Pentru a rămâne cu amintiri de excepţie de la Ziua Copilului sărbătorită la STYLE AFFAIRS Image Store & more, pe parcursul evenimentului cei prezenţi vor beneficia de serviciile foto profesioniste ale studioului Maruska dedicate copiilor.
Grădina de la Ţară o să-i trateze pe piticii care ne vor bucura cu prezenţa lor la eveniment cu cele mai gustoase şi sănătoase sucuri naturale din legume şi fructe proaspete. Pe lângă cele mai simpatice hăinuţe de copii realizate la noi în ţară, disponibile în Craiova, la evenimentul dedicat celor mici cu ocazia zilei de 1 Iunie veţi putea găsi şi jucării de cea mai înaltă calitate, comercializate sub marca Bebeti.ro
De altfel, cei de la Bebeti au amenajat o zonă de joacă în grădina shop-ului special pentru copiii care ne vor vizita pe parcursul celor trei zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS