21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe ce este important să apelezi la un serviciu profesional de monitorizare licitaţii?

De ce este important să apelezi la un serviciu profesional de monitorizare licitaţii?

Multe companii încearcă să se ocupe singuri de monitorizarea licitaţiilor şi de selectarea pe domeniul de activitate, neluând în seama gama de servicii furnizate de un specialist în domeniu. Într-adevăr, unii reuşesc, însă marea majoritate se plafonează. Multe companii, din cauza neinformării la timp, pierd contracte importante, care probabil le-ar fi adus un plus de recunoaştere pe piaţă în care activează şi o creştere a afacerii.
Tocmai din acest motiv, un abonament pentru serviciul de monitorizare licitaţii, precum cel de la licitaţia.ro, ar fi util pentru fiecare companie care doreşte să depăşească concurenţa, să se dezvolte armonios şi să ajungă lider. În acest fel ar economisi timp pentru căutarea licitaţiilor, pentru că acestea sunt furnizate zilnic direct pe e-mail. Timpul câştigat poate fi utilizat pentru întocmirea ofertei de participare la licitaţii.
Un alt aspect important sunt banii. Neabonându-se la un astfel de serviciu, mulţi cred că economisesc bani, ceea ce este total greşit. Pentru că, nefiind informat la timp, companiile ratează contracte de mii sau chiar milioane de euro.
Aşadar, pentru a nu rata oportunităţi importante în activitatea unei companii, licitaţia.ro vine în ajutor. Oferă servicii profesionale de monitorizare licitaţii publice România şi UE, cu un sistem inteligent de alerte şi peste 500 de surse monitorizate. Pachetele sunt concepute pentru orice tip de companie, şi anume:
– Pachetul START – este ideal pentru întreprinderile mici, care activează doar pe un domeniu de activitate.
– Pachetul BUSINESS – este conceput pentru întreprinderile mici şi mijlocii, cuprinzând 3 domenii monitorizate.
– Pachetul CORPORATE – este destinat corporaţiilor şi întreprinderilor mari, cuprinzând 5 domenii monitorizate.
Evident, că în cazul în care activaţi pe un domeniul mai restrâns sau doriţi o monitorizare particularizată pe domeniul şi zona dumneavoastră, se poate face prin căutarea licitaţiilor după anumite judeţe, cuvinte cheie sau coduri CPV.
În concluzie, pentru câştigarea licitaţiilor publice, şi dezvoltarea afacerii e nevoie de o informare precise, corectă şi în timp util. Alege cel mai bun furnizor de monitorizare licitaţii publice şi fi în top! Alege licitaţia.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS