24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Cişmea Mârşani promite un 1 Mai de poveste

La Cişmea Mârşani promite un 1 Mai de poveste

Craiovenii care doresc să se relaxeze de 1 Mai departe de oraş, dar şi locuitorii din Mârşani şi din apropiere, se pot bucura de răsfăţul naturii dacă fac o vizită complexului La Cişmea Mârşani. Foişoarele înconjurate de verdeaţă, lacul cu ponton şi barul vintage din piatră şi lemn sunt ingredientele perfecte pentru o ieşire din cotidian. Barul este prevăzut şi cu grătar şi cuptor de pizza, iar pe parcursul sezonului cald piscina este una dintre principalele atracţii, cu 50 de şezlonguri pregătite pentru amatorii de soare şi bronz.
În acest weekend, gazdele pun la dispoziţie grătarul, astfel încât cei care doresc să facă un picnic în cadrul complexului pot veni cu propriile preparate, cu excepţia băuturilor, care se pot achiziţiona de la bar.
La Cişmea se află la intrarea în Mârşani, pe marginea lacului, fiind locul perfect pentru o ieşire de weekend, dar şi o alternativă cu totul deosebită pentru organizarea unui eveniment important, precum o nuntă sau un botez. Clienţii au posibilitatea să îşi creeze propriul meniu şi pot beneficia de o serie de oferte precum şampania, tortul sau un superb foc de artificii din partea casei, fântână de ciocolată, covor roşu sau aranjamentul mesei de fructe. „Ţinem la calitate şi încercăm să evităm greşelile de care ne-am lovit de-a lungul timpului, în diferite restaurante. De exemplu, pentru noi este foarte important ca meniurile servite să fie foarte calde, aici nu mănânci o friptură rece. Avem cuptoare care merg cu multe tăvi o dată şi un recipient special care ţine calde farfuriile până pleacă spre mese“, spune Gabriela Cîrjaliu, care se ocupă de afacere împreună cu soţul său, Cristian. Complexul dispune de un restaurant cu o capacitate de peste 300 de locuri pentru evenimente, de două baruri a câte 70-80 de locuri, dintre care unul se află pe terasă, şi este amenajat cu accente vintage, dar şi de un hotel cu şapte camere şi un apartament nupţial alcătuit din două camere şi un living. În plus, există o cameră tip budoar special gândită pentru mireasă, cu baie proprie, cabină de duş şi oglindă de dimensiune mare.
Un aspect important este legat de provenienţa preparatelor servite de către restaurant. „Avem o microfermă, aşadar mare parte din preparate sunt ecologice“.

Pentru rezervări şi infor­maţii puteţi suna la numerele de telefon 0749.152.805, 0786.197.477, 0748.315.141. De asemenea, pentru detalii vă stau la dispoziţie pagina de facebook: https://www.facebook.com/LaCismea sau pagina web http://www.lacismea.ro/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS