La Cişmea Mârşani redeschide sezonul escapadelor în natură

Autori


Începând de astăzi, 10 aprilie, complexul La Cişmea Mârşani, o oază de linişte, cu peisaj de poveste, arhitectură elegantă şi condiţii de cinci stele, se redeschide pentru sezonul de evenimente. Dacă îţi doreşti un sfârşit de săptămână departe de aglomeraţia urbană, la nici 30 de kilometri de Craiova forfota oraşului devine o simplă amintire, iar heleşteul înconjurat de verdeaţă, foişoarele şi piscina garantează relaxarea deplină. Nunţile se transformă aici în pagini de basm, graţie unui restaurant elegant de peste 300 de locuri înconjurat de natură, cu fântână arteziană luminată, ponton şi cer plin de stele.
Locul a prins contur în gândurile unei familii din zonă, care a achiziţionat, iniţial, heleşteul din pasiune pentru pescuit, iar apoi s-a gândit să amenajeze aici ceva care să le ofere opţiuni şi localnicilor care se vedeau, de multe ori, nevoiţi să organizeze nunţile la Craiova. „Când am concesionat heleşteul, nu era nimic în zonă, te mâncau şerpii. Aveam locul de trei ani când, într-o zi, vine un vecin şi mă anunţă că se căsătoreşte anul următor. Deja încolţise ideea în mintea mea şi i-am zis că, dacă îşi pune nunta la mine, îi fac şi ofertă specială. Pe vremea aceea, erau buruienile de un metru, dar eu i-am arătat machetele şi i-am zis «aici o să faci nunta». În noiembrie ne-am apucat de lucru, iar în iunie deja am avut primul banchet. Până în septembrie, la nunta vecinului nostru, făcuserăm două-trei botezuri“, povesteşte managerul complexului, Cristian Cîrjaliu.
Din acest an, La Cişmea va avea şi un bar în zona piscinei, amenajat în stil vintage, din piatră şi lemn, care va veni în completarea clădirii principale, unde se află restaurantul de peste 300 de locuri şi camerele de hotel. În clădirea principală se pot organiza şi banchete de 40-50 de persoane, într-o zonă de bar alăturată salonului mare. Barul din curte, de lângă piscină, are o capacitate de 70-80 de locuri.
„A fost multă muncă, am depus eforturi mari, însă am făcut totul cu pasiune. Planul arhitectural a fost realizat de Răzvan Gornoviceanu, dar multe dintre ideile de amenajare a spaţiului şi alegerea mobilierului au fost ale noastre. Iar dacă iubeşti ceea ce faci, n-are cum să nu fie bine“, a spus Gabriela Cîrjaliu.
Pentru cei care doresc să petreacă Sărbătorile de Paşte în aer liber, la foişor, lângă heleşteu, La Cişmea este escapada perfectă. Complexul este prevăzut şi cu grătar, cuptor de pizza, piscina are o capacitate de 50 de şezlonguri, iar foişoarele sunt suficient de încăpătoare pentru a adăposti 80 de persoane.

Pentru rezervări şi informaţii puteţi suna la numerele de telefon 0749.152.805, 0786.197.477, 0748.315.141. De asemenea, pentru detalii vă stau la dispoziţie pagina de facebook: https://www.facebook.com/LaCismea  sau  pagina web http://www.lacismea.ro/.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Actualitate

» Râuri din 17 judeţe, sub cod galben de inundaţii
» Japonia: Vulcanul Shinmoe a erupt şi a aruncat în aer o coloană de fum şi cenuşă până la 2.600 de metri înălţime
» Un brazilian a obţinut în instanţă dreptul de a-şi vizita câinele
» Ședință de urgență a Comitetului Executiv al PSD. Cine îi vrea capul lui Liviu Dragnea și cine îl apără după condamnare, cu punctajul de la partid
» Ploi torenţiale anunţate în Oltenia şi aproape tot restul ţării
» Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare

Publireportaj

» DISPOZIŢIA NR. 2707 PRIMARUL MUNICIPIULUI CRAIOVA
» Retehnologizarea SC CRP ITALIA SRL în vederea creşterii capacităţii de producţie, diversificarea şi îmbunătăţirea calităţii produselor fabricate

Dolj

» Craiova: Lansarea volumului „Mozaic 2n@”, la Biblioteca Judeţeană
» Program de prevenţie a pestei porcine africane în Dolj
» Merge la puşcărie după ce și-a ucis amicul în accident
» „Prima Casă“, ultimele zvâcniri
» Drumul expres Craiova – Pitești, în aer
» Atenție la calitatea apei când mergeți la plajă!
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Gorj: Interpreta de muzică populară Domnica Trop împlinește 80 de ani
» Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu va fi restaurat în acest an
» Gorjul, măturat de viituri

Olt

» Olt: Prins la doi ani şi jumătate după ce a violat o bătrână. Între timp, femeia a murit

Vâlcea

» Vâlcea: Peste 20 de gospodării inundate şi animale salvate din calea puhoaielor

Sport

» Fotbal / CM din Rusia – faza grupelor. Vezi rezultatele, clasamentele și programul meciurilor!
» Cursuri de natație, noutate la Summer Sport
» U Craiova 1948 a realizat eventul în Dolj
» „Școlarii“, pe „val“ la Constanța

Sanatate

» Problema vaccinurilor, rezolvată doar pe jumătate
» Cum prevenim bolile de rinichi
» Clorul din piscină, un pericol pentru organism

Educatie

» Școala în care se învață serios pentru nota 5
» Zeci de școli din Dolj au rezultate slabe la evaluarea națională

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Reţeta de weekend – Gogoşi cu cremă de brânză şi frişcă
» Bancul zilei

Top