29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajApartamentele Green Residence, o investiţie pentru viitor

Apartamentele Green Residence, o investiţie pentru viitor

Craiovenii interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe primesc veşti bune de la dezvoltatorii proiectului imobiliar Green Residence, de pe strada Caracal. Apartamentele din clădirea situată lângă restaurantul Dacia pot fi cumpărate în această perioadă la preţuri promoţionale. „Cum primăvara este o perioadă în care interesul pentru achiziţionarea unei locuinţe creşte, am hotărât să venim cu o surpriză şi să reducem preţurile la apartamentele din incinta Green Residence. Astfel, preţurile pleacă de la 53.000 de euro pentru un apartament cu 2 camere care are o suprafaţă de 74 metri pătraţi. Costul unui apartament cu 3 camere şi o suprafaţă de 98 metri pătraţi pornesc de la 69.000 de euro.”

Diferenţa faţă de preţurile unui apartament într-un bloc vechi nu este foarte mare, iar condiţiile şi beneficiile cumpărătorilor sunt pe măsură. Apartamentele sunt mult mai spaţioase decât cele din blocurile mai vechi, există parcare la subsolul blocului, liftul este modern, locuinţele au centrală termică, sunt izolate termic şi, un detaliu important, fonic. Apartamentele sunt înalte (tavanul are aproape trei metri înălţime), grinda este încastrată în placă, iar fiecare zid are o centură de rezistenţă din fier care previne crăpăturile şi oferă mai multă siguranţă. „Dacă ne gândim la cât investim într-un apartament dintr-un bloc vechi pe lângă preţul de achiziţie, pentru a ajunge la toate condiţiile pe care Green Residence le oferă încă de la început, ne putem da seama că este mult mai avantajoasă cumpărarea unei locuinţe într-o clădire nouă. Craiovenii încep să înţeleagă acest lucru. Tendinţa este de a investi în achiziţionarea unor locuinţe în imobile noi, cumpărătorii preferă să facă o investiţie pentru viitor”, a spus unul dintre reprezentanţii Lia Eco – Green Residence.

„Clientul nu trebuie să facă investiţii ulterioare. Am făcut un studiu în Craiova şi, pentru ceea ce oferim, nu numai că aceste apartamente nu sunt scumpe, dar sunt chiar avantajoase ca preţ. Clienţii noştri sunt isteţi, sunt oameni capabili de alegeri înţelepte, oameni care cunosc valoarea lucrurilor şi înţeleg noţiunea de calitate a vieţii“, a declarat dezvoltatorul.

Green Residence oferă apartamente de două şi trei camere la cheie sau la gri, lăsându-le clienţilor posibilitatea de a-şi alege finisajele. Apartamentele pot fi achiziţionate inclusiv prin programul Prima Casă. Fiecare dormitor din oferta standard are incluse jaluzele electrice exterioare de aluminiu, între apartamente există izolare fonică şi termică, termopanul are șapte camere, iar izolaţia exterioară este dalmatină, cu 15% mai eficientă faţă de orice izolaţie de polistiren alb. Toate apartamentele sunt prevăzute cu balcon, iar unele au două balcoane.

Green Residence are deja în plan un nou proiect imobiliar în Craiova, despre care vom reveni cu amănunte în curând.

 

SC LIAECO CONSTRUCTION & INVESTMENT LTD SRL
Green Residence
Str. Caracal, nr. 79B (la restaurantul Dacia), Craiova
Telefon 0784.204.620
E-mail [email protected]
Web: www.craiovaresidence.ro

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS