10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOportunități de angajare la grupul De Rooy

Oportunități de angajare la grupul De Rooy

derooy

Reprezentanții grupului De Rooy, lider de piață în soluții de transport la comandă, vor fi prezenți la Craiova duminică, 29 martie pentru prezentarea companiei și a detaliilor referitoare la posturile de şoferi trafic internaţional, disponibile în această perioadă. De Rooy lansează invitația de a face cunoștință cu toţi cei interesați de un job atractiv (şofer trafic internaţional), într-un mediu profesionist, oferind salarii competitive, ce pornesc de la aproximativ 1.500 de euro net, cu posibilitate de creştere, după perioada de training şi îndrumare (mentorat).
Pentru a confirma prezența la întâlnirea din 29 martie, cei care doresc să aplice pentru pozițiile disponibile trebuie să trimită CV-ul la adresa de e-mail [email protected], urmând să fie contactați pentru detalii referitoare la ora și locul întâlnirii.
Pe lângă experiența ce se apropie tot mai mult de 100 de ani, compania fiind înființată în anul 1923, De Rooy oferă șansa dezvoltării într-un mediu deschis, cu o atmosferă de lucru familiară. De la înființare și până în prezent, firma a fost o afacere a familiei De Rooy, în prezent fiind condusă de Jan De Rooy și fiul acestuia, Gerard. Poate și de aceea, o particularitate a posturilor de șoferi de trafic internațional ale companiei este programul de lucru care le permite angajaților să petreacă o săptămână întreagă acasă după patru săptămâni de muncă. Reprezentanții De Rooy sunt conștienți de importanța resurselor umane în succesul afacerii și în construirea tradiției, recunoscând că „profesioniștii sunt motorul organizației noastre“.

Training în Olanda și formare continuă

Cei care doresc un post la De Rooy trebuie să aibă minimum un an experienţă în trafic internaţional, cu C+E, și au nevoie de carte de identitate și pașaport, aviz medical și aviz psihologic, cazier judiciar și cazier auto, permis de conducere categorii C+E, cartela conducătorului auto și certificat de pregătire profesională a conducătorului auto.
Șoferii beneficiază de un program specializat de training după perioada de recrutare, atât teoretic, cât și practic, dar și de un program continuu de instruire. Astfel, după ce un șofer este recrutat și trece testul de conducere, începe o perioadă de training de o săptămână în Olanda, Eindhoven-Son. Transportul cu avionul pe ruta București-Eindhoven (și retur) este asigurat de companie, atât pentru training, cât și în perioada contractuală. Programul de formare se axează pe teste de conducere și încărcarea vehiculelor. Trainingul este urmat apoi de o perioadă de mentorat, nedeterminată, în care mentorul raportează către superiorul său, planner-ul, dacă noul șofer este pregătit să continue independent. Programul de instruire continuă, dedicat tuturor șoferilor De Rooy, este orientat către reducerea pagubelor (siguranță în operare), conducere economică și training pentru noile modele, compania urmărind să aducă mereu soluții inovative de transport pentru clienții săi, proiectând șasiuri adaptate cerințelor clienților. Nu este de mirare că unul dintre motourile De Rooy este „Technically always one step further“ – „Tehnic, mereu cu un pas înainte“. În plus, cei de la De Rooy consideră că, oricât de profesionistă este echipa sa, este întotdeauna bine ca unele informații să fie reîmprospătate. Astfel, toată lumea pornește în siguranță la drum.
De Rooy deține aproximativ 450 de camioane DAF, Scania, Volvo, MAN, Renault, Iveco, Mercedes și este specializată pe depozitarea și distribuția produselor albe în Benelux. Lider de piață în transporturi de șasiuri camioane și tractoare agricole, De Rooy manipulează, depozitează și distribuie peste 160.000 de unități anual, o cifră impresionantă. Spațiul de depozitare De Rooy este de aproximativ 582.000 de metri pătrați.
Divizia de transport special (de mare tonaj) De Rooy asigură livrarea directă a șasiurilor de camioane și autobuze, precum și a tractoarelor agricole, de la producători (DAF, Volvo, MAN, Renault, Scania, IVECO, Mercedes-Benz, CNH, JCB) către dealerii și importatorii din Europa, dar și din afara Europei.
Întrucât schimbările continue de pe piață necesită abilitatea de adaptare rapidă, cei de la De Rooy pun preț pe cercetare și dezvoltare, iar o echipă de experți este mereu în căutare de noi soluții. Prin eforturile depuse pentru dezvoltarea continuă, compania a reușit să mențină parteneriate îndelungate cu companii recunoscute la nivel internațional, dar și să construiască altele noi.
De Rooy a obținut certificatele de calitate ISO 9002 și 14001, demonstrând că activitățile desfășurate de firmă respectă cele mai severe reguli de protecția mediului și standardele de calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS