10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajŞtiaţi că la Arabesque aveţi consultanţă în construcţii și transport gratuit al mărfii achiziţionate?

Ştiaţi că la Arabesque aveţi consultanţă în construcţii și transport gratuit al mărfii achiziţionate?

ARABESQUE redeschide mâine magazinul din Bulevardul Decebal 111A cu o suprafaţă de patru ori mai mare și cu o gamă de produse de trei ori diversificată! Clienţii vor putea alege din peste 20.000 de produse și vor beneficia gratuit de servicii pre și post-vânzare: consultanţă în magazin și transport asigurat al mărfii atât în Craiova cât şi în localităţile limitrofe.
Clienţii ARABESQUE vor putea cumpăra la prima mână produse de calitate iar  transportul se face gratuit în cel mai scurt timp . Cu peste 1.000 de autoutilitare la nivel naţional, parcul auto ARABESQUE asigură acoperire națională și operativitate la transportul și descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

Pentru locuitorii din Craiova care construiesc sau renovează, serviciul de transport asigurat reprezintă o grijă în minus, ţinând cont de faptul că materialele necesare sunt de cele mai multe ori grele și voluminoase. În plus, magazinul a fost reamenajat tocmai pentru a oferi clienţilor o experienţă mai plăcută de cumpărare, dar și gândit astfel încat timpul petrecut înăuntru să fie mai scurt atunci când te grăbeşti să găseşti ceva: fiecare categorie de produse are o culoare dedicată pentru o mai ușoară identificare. Veţi găsi la ARABESQUE tot ce aveţi nevoie, de la materiale pentru fundaţie până la acoperiş trecând printr-o vastă gamă de faianţă şi gresie, parchet, vopsea, obiecte sanitare, căzi şi cabine de duş, scule şi unelte şi multe altele.

De asemenea, în cadrul depozitului ARABESQUE clienţii beneficiază de serviciile de consultanţă gratuită, atât pre cât și post-vânzare, debitarea și cantuirea PAL-ului, colorarea vopselelor în orice nuanţă dorită sau fasonarea și debitarea oţelului beton, cu ajutorul utilajelor profesionale.
Vă aşteptăm mâine la deschidere să descoperiţi preţuri „indecent” de mici!

ARABESQUE în Craiova Bulevardul Decebal, nr.111ATelefon: 0251.438.597

E-mail: [email protected]

www.arabesque.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS