22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMasă rotundă în cadrul proiectului „Femei pentru frumesețea femeilor”

Masă rotundă în cadrul proiectului „Femei pentru frumesețea femeilor”

Asociaţia Română pentru Industrie Electronică şi Software- ARIES Oltenia, în calitate de partener şi Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject- coordonator, implementează proiectul „Femei pentru frumusețea femeilor”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, având contract de finanţare POSDRU/148/6.3/G/126018.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea egalităţii de şanse şi de gen pentru femeile din regiunea S-V Oltenia, în ceea ce priveşte accesul la formarea profesională, la obţinerea şi păstrarea unui loc de muncă, în vederea creşterii participării acestora la viaţa economică şi socială. În cadrul acestui proiect, se organizează o masă rotundă cu tema: „Problematica integrarii socio-profesioanale a femeilor”.
Acest eveniment este organizat de către Asociaţia Română pentru Industrie Electronica şi Software- ARIES Filiala Oltenia.
Scopul principal al acestei Mese Rotunde îl reprezintă prezentarea problemelor cu care se confruntă femeile în integrarea socio-profesională, propunerea de metode de combatere a acestor probleme şi crearea unei reţele formată din entitatea proiectului, autorităţile şi organizaţiile cu activitate relevantă în domeniul egalităţii de şanse şi de gen, care să acţioneze în scopul îmbunătăţirii situaţiei femeilor pe plan regional. Grupul ţintă este format din femei care sunt: manageri ai autorităţilor publice locale şi centrale, angajaţi ai autorităţilor publice centrale şi locale şi din angajaţi ai organizaţiilor societăţii civile.
Datele de contact ale participantelor la Masa Rotundă, membre ale gruplui ţintă, vor fi incluse în baza de date a proiectului, în vederea informării permanentă a acestora cu privire la activităţile proiectului. Evenimentul a avut loc în data de 28 Ianuarie 2015 la sediul Asociaţiei Române pentru Industrie Electronică şi Software- Str. Ştefan cel Mare, Nr.12, Craiova.

Pentru mai multe informaţii : tel: 0251 418882; e:mail [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS