Licitatia.ro – de 10 ani site-ul tău de licitaţii publice

Autori


Anul acesta licitatia.ro a împlinit 10 ani de existenţă. Dacă exprimăm activitatea noastră în cifre, putem spune: peste 5.000 de clienţi mulţumiţi, peste 10 milioane de licitaţii monitorizate şi peste 50.000 de licitaţii câştigate de clienţii noştri.

Activitatea noastră a început cu căutarea licitaţiilor, selectarea atentă pe profilul companiei şi trimiterea alertelor prin e-mail. În fiecare an am dezvoltat activitatea noastră, adăugând cele mai moderne şi inovative servicii, precum: serviciul de monitorizare licitaţii UE, oferind pentru prima dată firmelor din România posibilitatea de a beneficia de oportunităţile apărute  pe piaţa achiziţiilor publice din UE, monitorizare licitaţii vânzări bunuri şi servicii – licitaţii publicate de (ANAF, Executori Judecătoreşti, Bănci, AVAS, Lichidatori, Primării, etc) centralizând în acest fel într-un singur loc toate licitaţiile de vânzare din România, în 2011 am lansat serviciul de suport online, iar în 2012 Monitorizare Clarificări precum şi Data Reminder.

Iar pentru că obiectivul nostru este de a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri, anul acesta am creat cea mai modernă platformă de licitaţii, cu o multitudine de noi oportunităţi. De acum, puteţi utiliza platforma online pentru organizarea/publicarea de licitaţii prin intermediul “Cereri de ofertă private”, precum şi organizarea de cumpărări directe prin serviciul “Catalog de produse”.

Vă asigurăm că suntem un partener de încredere şi întotdeauna vom găsi cele mai bune soluţii la nevoile dumneavoastră. Dacă aveţi întrebări la care nu aţi găsit răspunsuri în secţiunile de informaţii, dacă vreţi să ne faceţi o recomandare sau o sesizare, managerul personal de cont vă stă la dispoziţie, contactându-l atât prin e-mail cât şi telefonic.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 martie 2018

Gorj: Scandal între vecini la Târgu-Cărbuneşti

Trei bărbaţi au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj după ce au fost implicaţi într-un scandal la sfârşitul săptămânii trecute. Este vorba de un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau ...

Sumarul ediției de luni, 19 martie 2018

Top