Cât de pregătite sunt autorităţile din Oltenia pentru deszăpezire în iarna 2014-2015?

Sigla_noua_Licitatia_9ani

Potrivit studiului realizat de licitatia.ro, anul acesta în cele 5 judeţe din regiunea Olteniei: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea s-au publicat şase licitaţii pentru servicii de deszăpezire.

În judeţul Dolj, lucrurile par să se îmbunătăţească, având în vedere că anul trecut s-a organizat o singură licitaţie, iar anul acesta numărul a crescut la 5 licitaţii. În 2013 organizatorul licitaţiei a fost SC SALUBRITATE CRAIOVA SA, iar valoarea contractului a fost de 2.510.000 RON. Anul acesta organizatorii sunt: Regia Autonomă Aeroport Craiova, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova şi SC Salubritate Craiova SA. Valoarea contractelor însumate ajunge la 16.620.600 RON.

În judeţul Gorj situaţia a rămas neschimbată, organizându-se o singură licitaţie de către Primăria Turceni, pentru deszăpezirea oraşului Turceni, valoarea contractului fiind 241.935 RON, atât anul acesta, cât şi în anul 2013.
În Mehedinţi, în anul 2013 s-au monitorizat 2 licitaţii de către Direcţia Silvică Mehedinţi şi Consiliul Judeţean Mehedinţi, valoarea contractelor fiind de 66.745.226 RON, iar anul acesta nici o licitaţie.
Singura licitaţie organizată în judeţul Olt este pentru deszăpezirea oraşului Scorniceşti, contract în valoare de 645.160 RON. Nici în 2012 şi nici în 2013 autorităţile nu au organizat licitaţie pentru acest serviciu.
În judeţul Vâlcea situaţia este la fel ca anul trecut, nefiind nici o licitaţie pe acest domeniu.

Licitatia.ro este lider în monitorizarea licitaţiilor publice din România. Zilnic sunt monitorizate sute de surse (SEAP, MO, BRM, Presa, etc) şi trimise alerte pe e-mail abonaţilor cu licitaţiile publice selectate pe domenii de activitate.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 18 august 2017

Top