16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Da. Diabetul se poate trata!

Încă din primele două săptămâni de la începerea tratamentului cu suplimentul alimentar GlucoNature veţi putea observa că oboseala constantă dispare, tensiunea, colesterolul, setea excesivă şi pofta de mâncare încep să se regleze, vederea se îmbunătăţeşte, urinaţi mai rar, somnul este mai odihnitor, transpiraţi mai puţin noaptea, iar durerile de cap, stomac, piept, spate sau umeri sunt simţitor diminuate. În plus, GlucoNature contribuie la tratarea eventualelor disfuncţii sexuale ale bărbaţilor. După a treia sau a patra săptămână, începe să scadă vizibil şi glicemia. Cele mai radicale schimbări se văd după 2-3 luni, în funcţie de gravitatea bolii. Foarte mulţi dintre pacienţii care au folosit GlucoNature timp de câteva luni, au reuşit să işi reducă doza zilnică de insulină şi chiar mai mult, au fost persoane care au renunţat la insulină complet. În urma rezultatelor extraordinare obținute cu GlucoNature, mai mulți terapeuți și diabetologi au început să recomande pacienților lor acest produs.

Mărturiile pacienților ce au început tratamentul cu GlucoNature. Numărul de telefon al acestor persoane și multe alte testimoniale le găsiți pe www.gluconature.ro:

Oprea Steluța – (Dărmănești jud Dâmbovița)

„După trei luni de tratament cu Gluconature am renunțat la medicamentația pentru inimă pentru că aveam niște probleme nu chiar grave, cu bătăile de inima. Au influență foarte mare aceste pastile și asupra sistemului cardiac. Mă simt foarte bine, nu mai am acele bătăi de inima neregulate și mi-a reglat și tensiunea. În al doilea rând a început să îmi scadă glicemia. Înainte aveam valori foarte mari, peste 300, nu luam decât Siofor și ceva adjuvante, trebuia cu siguranță să ajung să iau insulină. Iau Gluconature de aproximativ 3 luni și reușesc acum să țin glicemia până în 160. Rezultatele sunt vizibile și sunt foarte mulțumită. Înainte eram mai tot timpul obosită, iar acum aceste stări de oboseală au dispărut, de asemenea și durerile de picioare. Mă simt foarte bine cred ca o să îl iau toată viața.”

Butnaru Gheorghe (Iași, 65 ani) – persoană tratată de diabet în 5 luni

De când iau GlucoNature mă simt mult mai bine. Nu mai îmi este așa foame. La diabetul ăsta seara îmi era cel mai foame, dimineața nu. Acum cand sunt obosit și mă pun la somn la ora 9, dorm fară să mă trezesc până la 6. Până să iau GlucoNature mă trezeam noaptea să urinez de două, trei ori. Glicemia o aveam în jur de 210, acum o am de obicei 80 sau 90. Am cam exagerat de Paști cu mâncarea și s-a întamplat să mai îmi crească și peste 100. Mai demult aveam tensiunea 16-17 acum o am in jur de 12 maxim 13. Înainte mai luam alte produse pentru tensiune, dar acum nu mai trebuie să iau nimic. De 12 ani am incercat fel de fel de produse naturiste, dar GlucoNature e cel mai bun.

Achiței Ioan (Comuna Cozia jud. Iasi, 74 ani)

„Eu am diabet de aproximativ 10 ani. Înainte eram obosit, moleșit și somnoros tot timpul. La amiază dormeam câte 3 ore. Mă trezeam noaptea la ora 2 să mănânc pentru că îmi era foarte foame. Primul semn al diabetului a fost scăderea potenței. GlucoNature iau de 2 luni și mă simt foarte bine. Nu mai îmi este foame, mănânc seara la 7 și nu mă mai trezesc până dimineața. Nu mă mai simt obosit, am energie foarte mare și au început să mi se rezolve și problemele de potență. Pot sa spun că am sărit în barca norocoasă cu GlucoNature.”

Acest produs extraordinar se găsește în majoritatea magazinelor naturiste, în unele farmacii sau poate fi comandat la 0784.172.417.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS