3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrimul mall în aer liber din Oltenia: ALISS SHOPPING CITY se deschide mâine în Craiova

Primul mall în aer liber din Oltenia: ALISS SHOPPING CITY se deschide mâine în Craiova

Locuitorii Craiovei vor avea, începând de mâine, o nouă zonă pentru cumpărături de calitate şi petrecere a timpului liber. La ora 11.00, în centrul cartierului Craioviţa, se va deschide primul mall în aer liber din Oltenia, pe o suprafaţă desfăşurată de peste 11.000 mp. Aproximativ 100 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, sport, bijuterii şi accesorii, servicii, restaurante şi cafenele, într-un mix de branduri care să satisfacă toate gusturile, îi aşteaptă pe craioveni, începând de mâine. La deschidere, Aliss Shopping City va oferi tuturor clienţilor reduceri de până la 50 la sută, precum şi alte surprize, ce se vor prelungi pe toată durata toamnei. Răzvan şi Dani, cei mai apreciaţi entertaineri ai momentului din România, cunoscuţi din Matinalul Antena 1 şi emisiunea X Factor, vor fi prezenţi mâine, de la ora 14.00, pe scena Aliss Shopping City.

Cei doi vor oferi câte zece vouchere pe oră, cu valori de până la 200 de lei, cu care fericiţii câştigători vor putea face cumpărături la magazinele din Aliss Shopping City. Pentru a putea câştiga voucherele, este suficient să ajungeţi mâine la Aliss Shopping City, să completaţi talonul pe care îl găsiţi la promoteri şi să-l introduceţi în urna special amenajată. Momente de spectacol cu trupe de Kangoo Jumps, personajele Disney atât de apreciate de cei mici, şi concertul formaţiei NO ANTIDOTE vor încălzi mâine atmosfera pentru cei prezenţi în Aliss Shopping City, cărora le-au fost pregătite şi alte surprize.

Una dintre cele mai apreciate şi mai în vogă artiste ale momentului, LORA, vine mâine la deschiderea Aliss Shopping City, unde va susţine un concert, de la ora 19.00. LORA se pregăteşte în aceste zile să lanseze ultima ei piesă incendiară, „Arde“, dar păstrează şi alte surprize pentru fanii care vor fi prezenţi mâine seară la concertul organizat de Aliss Shopping City.

Aliss Shopping City reuneşte branduri consacrate şi branduri nou-intrate în Craiova, ca Atmosphere, Rinascenti, Chanttal, Bahmu Atelier, Minelli Boutique, Artista, Jeans Factory, Celebre Brands, Bijuteria A&M, Sevda, Corso, Moda Aliss, Aliss Designs, Pigal, Raspberry, Ted Shoes, Brands Outlet, Alexia, Pretty Girl, Spoofs Brand Perfumes, Franco Ferri, En Vogue, Happy Kids, King Baby, Little Twings, Heaven, Blue Bay, Xhigh Style, Biank, Pierre, Luvette, Sailebao, Herbamed, Dixit, Grantibu, Fashion Style, La Bogdan, Danka şi nu numai. Zona de restaurante şi cafenele oferă o gamă largă de opţiuni gastronomice, din bucătăria tradiţională românească şi internaţională, printre locaţiile care vor fi deschise de mâine numărându-se restaurant Panoramic şi German Doner Kebab.

Investiţia aparţine SC MODEX 2 SRL, societate a omului de afaceri Damian Butăriță, cu o experienţă de peste 20 de ani în fashion retailer, şi a fost finanţată în parteneriat cu Garanti Bank. Aliss Shopping City a utilizat pentru construcţie forţă de muncă exclusiv de pe piaţa locală şi a creat şi câteva sute de locuri de muncă în Craiova, prin societăţile pe care le găzduieşte începând de mâine.

Arhitectura întregii zone de shopping este aparte, publicul de fashion regăsind-o în outlet-urile din centrul şi vestul Europei. Intrarea în magazine se face prin spaţii deschise în aer liber, iar traversarea mall-ului se face pe alei construite din materiale moderne, cu corpuri de iluminat inteligente, spaţii verzi şi băncuţe pentru relaxare, creând astfel o atmosferă primitoare pentru clienţi.

„Când am luat decizia de a face această investiţie, am studiat mai întâi nevoile şi dorinţele locuitorilor din Craiova. Observând că există o cerere foarte mare pentru branduri de fashion naţionale şi internaţionale, care nu se regăseau în acel moment în oraş, am hotărât să creăm o experienţă de cumpărături completă şi atractivă şi să oferim astfel un mix corect de fashion, servicii, divertisment şi restaurante“, a declarat Damian Butăriță, administrator SC MODEX 2 SRL.
Aliss Shopping City vă aşteaptă pe strada Aristizza Romanescu, nr. 7, în centrul cartierului Craioviţa, cu intrare din zona Kaufland – bulevardul Tineretului şi din strada George Enescu, prin faţa Catedralei „Sf. Ioan Botezătorul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS