21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără, supusă la torturi inimaginabile: „M-a forţat să îmi mănânc genele”

O tânără, supusă la torturi inimaginabile: „M-a forţat să îmi mănânc genele”

O tânără din Marea Britanie a povestit în faţa unui judecător calvarul prin care a trecut din cauza fostului iubit, care a ţinut-o sechestrată în propria ei casă. Într-un final, tânăra a reuşit să fugă, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Danielle a mărturisit că fostul partener a torturat-o la propriu, după ce a pătruns cu forţa în locuinţa ei. Victima a declarat că era convinsă că va fi ucisă, bărbatul fiind extrem de agresiv. Din fericire, a reuşit să scape când individul a adormit. „Mi-a smuls genele şi m-a obligat să le înghit. Mi-a smuls şi o parte din sprâncene. M-a lovit peste faţă, dar şi în alte zone ale corpului. M-a târât din camera în bucătărie, a luat un cuţit şi m-a întrebat dacă nu mi-ar plăcea o nouă tunsoare. Mi-a tăiat părul şi m-a obligat să mă târăsc precum un câine şi să latru”, a declarat tânără.
După ore bune de bătăi şi tortură, agresorul a adormit, acela fiind momentul în care Danielle a reuşit să scape. Tânăra a mers direct la poliţie şi a revenit în locuinţa abia după ce a fost asigurată că fostul partener a fost reţinut. Bărbatul a declarat anchetatorilor că este nevinovat. Procesul se va încheia la finalul lunii ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS