17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum porţi culoarea anului 2019

Cum porţi culoarea anului 2019

Living Coral, o nuanță de portocaliu-piersică, ușor aurie este culoarea anului 2019. Specialișții în coloristică au făcut un top și au stabilit că este cea mai potrivită culoare pentru anul 2019. Institutul Pantone a ales culoarea anului 2019 îndreptându-și atenția către culorile oceanului, ca un manifest la distrugerea mediului înconjurător, în special a vieții marine. Living Coral evocă astfel modul în care recifele de corali adăpostesc un caleidoscop de culoare și susțin viața marină.

Portocaliu-piersică, în diferite nuanțe, este culoarea care a rămas în tendințe de ani buni. De la ținute vestimentare în diferite nuanțe de coral, accesorii, până la machiaj: fard, ruj de buze sau blush, poți folosi  culoarea portocaliu-piersică, pentru un look fresh și în tendințe.

Fii în ton cu tendințele și află criteriile de care să ții cont în acest an, pentru a putea asorta culoarea anului 2019 așa cum trebuie.

Cum porţi culoarea anului 2019 – Living Coral în funcție de stil

Tu cum o asortezi? Secretul este să porți culoarea anului 2019 pe post de accesoriu.

În combinație cu nuanțe neutre pentru un stil cuminte

Fie că îți place să porți culori intense sau nu, coraiul deprinde valențe sofisticate, rafinate, depășindu-și cu mult condiția de culoare cu impact vizual puternic, ce denotă profunzime. Deoarece este o culoare puternică, solară, coral auriu poate fi purtată alături de tonuri mai stinse și cuminți, cu care nu întră în competiție. Gri, bej, alb, negru, capuccino sau bleu se asortează perfect din punct de vedere cromatic cu portocaliu.

O pereche de pantaloni drepți sau de jeanși skinny gri deschis sau negri împreună cu un pulover oversized din cașmir, coral, poate fi o opțiune potrivită pentru o ieșire relaxată în oraș, când afară este frig.

Corai vibrant pentru stiluri jucăușe

Când alegi să porți coral, încearcă să eviți reflexiile mult prea strălucitoare pe timp de zi. Culorile vibrante, aurii, cu paiete din plin pot fi opțiunea ideală pentru outfit-urile de party. Culorile vibrante, care te eclipsează vizual, sunt perfecte dacă vrei să te faci remarcată și pentru flirturi la petrecere în club.

Rochia tip sacou petrecută cu un singur nasture, neapărat mini, într-o nuanță irizanta coral auriu este exact ceea ce îți trebuie, dacă ești o fire mai jucăușă și îți place să flirtezi. La un astfel de outfit  îți mai trebuie doar o pereche de pantofi cu toc sau botine.

Sursa: Trendyland.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS