16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn miliardar japonez a doborât recordul mondial pentru cel mai distribuit tweet din istorie

Un miliardar japonez a doborât recordul mondial pentru cel mai distribuit tweet din istorie

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a doborât luni recordul celui mai redistribuit tweet din istorie, cu un mesaj în care promitea un premiu de peste 8.000 de euro abonaților săi, scrie AFP, potrivit Hotnews.

Bărbatul a publicat sâmbătă un tweet, în japoneză, în care promitea, prin tragere la sorți, un milion de yeni (8.061 euro) pentru 100 dintre abonații săi care îi redistribuie mesajul până luni seara. Depășind 5,55 milioane de retweet luni după-amiază, mesajul său a ajuns pe primul loc în clasamentul mondial al celor mai redistribuite tweet-uri, potrivit antreprenorului.
„Nou record mondial bătut. Am depășit recordul Twitter al numărului de retweet (până acum 3,55 milioane) și oamenii continuă să distribuie”, a scris Yusaku Maezawa pe contul său.
Recordul mondial data din 2017 când un adolescent american a încercat să câștige un an de livrări de produse de pui, oferit de lanțul de restaurante Wendy’s. În octombrie, Yusaku Maezawa a anunțat că a cumpărat un bilet pentru o călătorie în spațiu, pentru a prinde un loc în 2023 în racheta SpaceX a lui Elon Musk. Acest om de afaceri va avea un loc la bordul viitoarei rachete BFR, pe care SpaceX o construiește la Los Angeles, alături de mai mulți artiști pe care îi va alege. Yusaku Maezawa, al 18-lea cel mai bogat japonez, cu peste 2 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, s-a îmbogățit după ce a creat și condus site-ul de vânzări de haine Zozotown.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS