21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎnregistrare dintr-o şedinţă de la DNA Oradea în care se vorbeşte de "liniştirea" judecătorilor, publicată de un avocat

Înregistrare dintr-o şedinţă de la DNA Oradea în care se vorbeşte de „liniştirea” judecătorilor, publicată de un avocat

Un avocat a publicat o înregistrare audio a unei şedinţe a DNA Oradea din ianuarie 2018, despre care spune că nu ştie dacă e autentică, el cerând un punct de vedere DNA Oradea în acest sens. În înregistrare se vorbeşte de urmărirea penală a unor judecători ca să intre „frica în ei”.Avocatul Răzvan Doseanu susţine, pe site-ul casei de avocatură pe care o reprezintă, că a primit înregistrarea anonim şi dă numele celor care ar fi participat la şedinţa DNA Oradea, spunând că le recunoaşte vocile personal. Astfel, el îi nominalizează pe procurorii Man Ciprian, Muntean Adrian, Ardelean Ciprian, Pantea Cosmin şi Rus Lucian, de la DNA Oradea.

Parchetul General anunţa că a deschis un dosar penal având ca obiect conţinutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în urma denunţului unui ONG, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză.(sursa:mediafax)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS