12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePetre Daea preia sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, eliberat din funcţie

Petre Daea preia sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, eliberat din funcţie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va prelua sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, care a fost eliberat din funcţie începând cu data de 14 decembrie 2018, acesta fiind responsabil de relaţia cu Bruxelles-ul în contextul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, scrie Agerpres.

„Ministrul Daea (va prelua atribuţiile n.r). Eu preiau sarcinile şi eu le ţin în spate, le duc unde trebuie şi le duc bine”, a răspuns Daea, întrebat cine va prelua atribuţiile lui Alexandru Potor, cel care a reprezentat Ministerul Agriculturii şi a ţinut legătură cu Comisia Europeană şi cu DG Agri.

Şeful MADR a adăugat că nu va renunţa la un post de secretar de stat, având în vedere că nu a fost numită o altă persoană pe locul vacant. „Nu renunţ la nimic ceea ce îmi este util, dar vă asigur că voi face bine”, a completat ministrul.

În data de 14 decembrie a fost publicată în Monitorul Oficial decizia premierului Viorica Dăncilă privind eliberarea, la cerere, a lui Dănuţ Alexandru Potor din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. În spaţiul public au apărut însă informaţii că s-a luat această decizie pentru că Potor era un apropiat al puciştilor din PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS