6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTudorel Toader: Nu eu am venit să bat la uşă spunând că vreau să fiu ministru

Tudorel Toader: Nu eu am venit să bat la uşă spunând că vreau să fiu ministru

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader spune că nu simte presiune din partea liderilor politici şi că merge la şedinţele PSD dacă este invitat pentru că face parte dintr-un guvern politic.

„Chiar nu am timp să stau toată seara la tv, doar când e ceva. Nu simt o presiune, poate fi atmosferică, psihică, dar dacă tu, ca demnitar, nu ai pregătirea psihică de a face faţă unor astfel de aşa-zise presiuni, de a-ţi îndeplini obligaţia legală, independent de ce zice unul sau altul, înseamnă că nu eşti pregătit pentru postul respectiv”, a declarat Tudorel Toader, la Antena 3, întrebat fiind dacă a simţit vreo presiune din partea lui Liviu Dragnea.

Tudorel Toader afirmă că prezenţa sa la şedinţele PSD se datorează faptului că face parte dintr-un partid politic.

„Faptul că m-aţi văzut mai des la PSD are o simplă explicaţie de bună-seamă sunt independent, dar fac parte dintr-un guvern politic. Capitolul pe justiţie nu e făcut de mine, nu am venit cu el de la Iaşi, fac parte dintr-un guvern politic, am fost invitat la două CEX-uri şi am dat curs. La prima întâlnire zice: pare că vă place la noi. Eu nu am refuzat să dau curs unei invitaţii, dar nici nu m-am băgat: vreau că să vin şi eu. Fac parte dintr-un guvern. Susţinere a alianţei”, a mai spus Toader.

Toader îi răspunde lui Dragnea: Nu eu am venit să bat la uşa Ministerului că vreau să fiu ministru

Tudorel Toader a declarat că nu percepe ca un reproş sau ameninţare spusele lui Liviu Dragnea, potrivit cărora aprecierea faţă de el nu compensează lipsa de decizie privind actele normativ, mai ales pentru că, spune ministrul, nu el a bătut la uşa Ministerului pentru a fi învestit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS