16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident provocat de un şofer în pielea goală

Accident provocat de un şofer în pielea goală

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc marţi dimineaţa, pe o stradă din municipiul Constanţa. Şoferul care a provocat accidentul a coborât gol puşcă de la volan şi s-a plimbat printre trecători.

Potrivit observator.tv, în dimineaţa zilei de marţi, la ora 08.30, un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism Skoda pe strada Democraţiei din Constanţa, la intersecţia cu Aleea Piersicului a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un autoturism staţionat. În urma impactului, autoturismul staţionat a fost proiectat în gardul unui imobilul. Poliţiştii constănţeni au stabilit că bărbatul de 36 de ani a pierdut controlul direcţiei din cauza neatenţiei în conducere.

Şocul a venit atunci când bărbatul care a provocat accidentul a coborât din maşina avariată. Acesta era complet gol, desculţ şi umbla pe stradă fără să realizeze ce temperatură e afară, sau că mai mulţi oameni îl privesc. Potrivit martorilor, şoferul a încercat să se plece de la locul accidentului cu un taxi, însă taximetristul nu a oprit când l-a văzut dezbrăcat.

Oamenii legii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, care a indicat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS